• Türkçe
  • English
  • DEÜ
  • DEBİS
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
DEÜ – Turizm Fakültesi
  • ANASAYFA
  • FAKÜLTEMİZ
    • Misyonumuz ve Vizyonumuz
    • Stratejik Planlar
    • Tarihçe
    • Dekanlık
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Danışma Kurulu
    • Fakülte Organizasyon Şeması
    • DEÜ İdari Organizasyon Şeması
    • Komisyon ve Koordinatörlükler
    • Önceki Yöneticilerimiz
    • Tanıtım Filmi
  • BİRİMLER
    • Akademik
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
        • Genel Bilgiler
        • Akademik Kadro
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Planı
      • Turizm İşletmeciliği
        • Genel Bilgiler
        • Akademik Kadro
        • Öğretim Planı
    • İdari
      • İdari Kadro
    • DERSLİK KULLANIMI
    • Öğretim Elemanları için Formlar
    • Matbu Formlar
  • ÖĞRENCİ
    • Akademik Takvim
    • Ders Programı
    • Sınav Programı
    • Akademik Danışmanlık Gün ve Saatleri
    • Çift Anadal/Yandal
    • Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgi Paketi
    • Öğrenci El Kitabı
    • ERASMUS
      • Erasmus+ Hakkında
      • Anlaşmalarımız
    • Matbu Formlar
    • Fakülte ÖSYM Puanları
    • Öğrenci Toplulukları
    • Yönetmelikler
      • Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
      • Staj Usul ve Esasları
      • Muafiyet ve İntibak Yönergesi
      • Akademik Danışmanlık Yönergesi
      • Mevzuat
    • Yurt-Barınma
    • Bilgi Sistemi
  • KALİTE
    • 2024 TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ TURAK YOLCULUĞUMUZ
    • 2024 TURAK ÇALIŞMA EKİPLERİ
    • 2024 YÖKAK KALİTE YOLCULUĞUMUZ
    • 2024 YÖKAK ÇALIŞMA EKİPLERİ
    • Birim Faaliyet Raporları
    • Birim Risk Strateji Belgeleri
    • İŞ SÜREÇLERİ
    • Geri Bildirim Formları
  • ARAŞTIRMA
    • Hakkımızda
    • Dokuz Eylül Üniversitesi Kütüphanesi
    • Fakülte Katalog Tarama
    • Uluslararası Misafir Araştırmacılarımız
  • MEZUNLAR
    • Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü
    • Mezun Bilgi Formu
    • Fakülte Mezun Bilgi Formu
    • Worldwide DEU Alumni
  • İLETİŞİM
    • İletişim Bilgileri
Üst Arkaplan

Bilgi Paketleri


GMS Bilgi Paketi

TUİ Bilgi Paketi

Öğrenciler İçin

Ders Programı
Uzaktan Eğitim
WEB Kayıt

Mezunlar

Mezunlar
Staj
Kütüphane

Proje Erasmus+

Sağır Şefler

Reha Midilli

Seni Asla Unutmayacağız...
Reha Midilliyi Tanımak İçin Tıklayın...

  • Ekran Resmi 2025-04-10 16.02.17
  • Pink and Blue Modern Virtual Reality Presentation (13)
  • Pink and Blue Modern Virtual Reality Presentation (12)
  • fghjkl
  • Pink and Blue Modern Virtual Reality Presentation (4)
  • ftnt
  • asdf
  • 5
  • 3
  • 2
  • 1
  • SUSTAINABLE
  • Ekran Resmi 2024-02-27 10.50.17

 

Güncel DuyurularUzaktan Eğitim Duyuruları

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Burs Başvuruları

Değerli Öğrencilerimiz, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği İzmir Şubesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında lisans programında öğrenim gören kız öğrencilere burs verecek olup,...
Devamı

2023-2024 MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT İÇİN SÜRE UZATIMI

KAYIT TARİHLERİ Kesin kayıtlar Fakültemizde (yüz yüze olarak)  13.09.2023  (09:00- 17:00) tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır. KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER Kimlik...
Devamı

TEK DERS SINAV PROGRAMI DUYURUSU

Tek ders sınav programına ulaşmak için tıklayınız
Devamı

2023 – 2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Turizm İşletmeciliği Bölümü için tıklayınız Merkezi Yerleştirme Puanı ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için tıklayınız...
Devamı

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK HK

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne 2023 YKS ile kayıt olan öğrencilerimiz,  2023-2024 eğitim- öğretim yılı için hazırlık sınıfından vazgeçip...
Devamı

2023 YKS İLE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Değerli Öğrencilerimiz; 2023 YKS ile fakültemizi kazanan öğrencilerimiz için; 2023 YKS sonucu ile Üniversitemize yerleşen adaylar için 2 farklı kayıt...
Devamı

2023 – 2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş (Genel Not Ortalaması )Başvuru Sonuçları YEDEK ADAYLAR İÇİN

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümüne  Genel Not Ortalaması (YURTİÇİ) ile başvuran yedek adaylar için ; KAYIT TARİHLERİ Yedek adayların kesin kayıtları fakültemizde (yüzyüze) 22.08.2023...
Devamı

Merkezi Yatay Geçiş Sınavı – Sınav Yerleşim Planı – 18 Ağustos 2023

Merkezi Yatay Geçiş için yapılacak olan Muafiyet sınavı duyurusu için tıklayınız.
Devamı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Dil Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı Tarihleri

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Dil Muafiyet ve Düzey Belirleme Sınavı duyurusu için tıklayınız.
Devamı

2023 – 2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Genel Not Ortalaması ile yurtiçi-yurtdışı)

Fakültemiz Bölümlerine  Genel Not Ortalaması (YURTİÇİ-YURTDIŞI) ile başvuran ve başvuru sonucunda yerleşmeye hak kazanan öğrenciler  için KAYIT TARİHLERİ Asil adayların kesin kayıtları...
Devamı
« 1 … 20 21 22 23 24 … 28 »

Güncel Duyuruların Tamamını Listele

Öğrenciler için onlineDEU Bilgilendirme

Sevgili Öğrencilerimiz, 2022-2023 Bahar Dönemi hazırlıkları kapsamında uzaktan eğitim derslerinin yürütülmesine ilişkin Üniversitemiz uzaktan eğitim sistemi olan onlineDEU'nun kullanımı hakkında...
Devamı

 


Önemli Bilgiler

Aday Öğrenciler
Akademik Takvim
Uluslararasılaşma
Sürdürülebilirlik
KVKK
International Symposium III

 

Yemek Menüsü

 

Aylık Yemek Menüsü İçin Tıklayınız.

Fakültemiz Tanıtım Filmi

Üniversitemiz Tanıtım Filmi

DEU Uzaktan Eğitim


Bağlantılar

ADAY ÖĞRENCİLER Öğrenci El Kitabı
Ziyaretçi Sayıları
Öğrenci mail
Personel Mail
Engelsiz DEÜ Koordinatörlüğü

Dokuzgen Bilişim Platformu

NEREDEYİZ ?

Alt Arkaplan
DEÜ - TURİZM FAKÜLTESİ
  •  

  • Font Boyutunu Değiştir
    Kontrast