Yeşilay Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması

29-04-2024

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yeşilay gerçekleştirdiği projelerle kültür sanat faaliyetlerine destek vermeyi öncelikle amaçlamış ve bu çerçevede 2015 yılından bu yana mücadele ettiği tütün, alkol, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı temalarıyla Sağlıklı Fikirler Yarışması’nı düzenlemektedir. Her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilen yarışmanın teması 2024 yılı için, “Gençlerin Gözünden Uyuşturucu Madde Bağımlılığı” olarak belirlenmiştir. Türkiye genelinde ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora ve açıköğretim dahil eğitim gören öğrencilerin katılımın açık olan ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleştireceğimiz “Yeşilay Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması”na https://kisafilm.yesilay.org.tr/ adresi üzerinden başvurular gerçekleştirebilecektir.

Yarışma Takvimi

Son Başvuru Tarihi: 20 Eylül 2024