“Sağır Şefler Vegan Mutfağını Öğreniyor”Projesi kapsamında online öğrenim platformu üretilmiştir. Projemiz Almanya, Portekiz, Finlandiya ve Türkiye’den dilbilimciler, akademisyenler ve yeme-içme sektörü uzmanları ile geliştirilmiştir. Projemiz; gastoromi alanında mesleki eğitim alan veya almak isteyen, halen gastronomi alanında çalışan ve mesleki becerilerini geliştirmek isteyen sağır ve işitme kayıplı bireylere yönelik olarak hazırlanmıştır. Oluşturulan bu platform çevirim içi ücretsiz bir yazılımdır (Open Source) ve tüm eğitim içerikleri açık eğitim kaynağı olarak sizlere yine ücretsiz olarak sunulmaktadır.
Detaylı bilgi almak ve platforma erişmek için lütfentıklayınız.
As part of the“Deaf Chefs Learning the Vegan Cuisine”Project, an online learning platform has been developed. Our project has been carried out in collaboration with linguists, academics, and experts from the food and beverage sector in Germany, Portugal, Finland, and Türkiye. It is specifically designed for deaf and hard-of-hearing individuals who are either currently receiving vocational training in the field of gastronomy, aspiring to do so, or already working in the field and seeking to enhance their professional skills. The platform developed is an open-source, free online software, and all educational content is provided as open educational resources, accessible at no cost.
Click herefor more information and to access the platform.
“Sağır Şefler Dünya Mutfağını Öğreniyor” projemiz Almanya, Portikez, İsveç, İtalya ve Türkiye’den uzmanlar ile geliştirilmiştir. Projemiz; gastoromi alanında mesleki eğitim alan veya almak isteyen, halen gastronomi alanında çalışan ve mesleki becerilerini geliştirmek isteyen sağır ve işitme kayıplı bireylere yönelik olarak hazırlanmıştır. Bu platform çevirim içi ücretsiz bir yazılımdır (Open Source) ve tüm eğitim içerikleri açık eğitim kaynağı olarak sizlere yine ücretsiz olarak sunulmaktadır.
Detaylı bilgi almak ve platforma erişmek için lütfentıklayınız.
ENGLISH
Our project called “Deaf Chefs Learning the World Cuisine” has been developed with the cooperation of the experts from Germany, Portugal, Sweden, Italy and Turkey. The project has been prepared for deaf and hard-of-hearing individuals who receive or wish to receive vocational training in the field of gastronomy, who are currently working in the área and who want to improve their professional skills. This platform consists of a free online software (Open Source), and all educational contents are offered to you free of charge as an open educational resource.
Click herefor more information and to access the platform.