6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024

02-05-2024

Sevgili Öğrencilerimiz,

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş., KOÜ Teknopark ve Kocaeli Ticaret Odası ortaklığı ve TÜBİTAK desteği ile 20-21-22 Mayıs 2024 tarihlerinde “Bilişim ve Yazılım, Görüntü İşleme Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme, Kimya Teknolojileri” tematik alanlarında “6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” etkinliği Kocaeli’de gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerin katılımına açık olan bu etkinlikte üniversiteniz öğrencilerinin projelerine de yer verilecektir.

Hakem değerlendirme sürecinden geçen projelerin yer alacağı bu organizasyonda dereceye giren projeler ödüllendirilecektir. Organizasyonun başvuru formuna www.koutto.com adresinden ulaşılabilmektedir. Doldurulan form koutto@koutto.com adresine 10 Mayıs 2024 tarihine kadar iletilmelidir.