Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü lisans derecesi ile mezun oldu (2016). Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde yüksek lisansını tamamladı (2020). Türk Silahlı Kuvvetleri, İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında Aşçı Öğretmen olarak görev yaptı (2018-2019). Halen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı’nda doktora öğrenimi devam etmektedir. Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır.
Çalışma Alanları: Gastronomi, Coğrafi İşaretli Ürünler, Gıda Alerjisi, Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Otel İşletmeciliği
0232 301 69 17