DEÜ
DEBİS
Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Menüye Geç
ANASAYFA
FAKÜLTEMİZ
Misyonumuz ve Vizyonumuz
Stratejik Planlar
Tarihçe
Dekanlık
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Danışma Kurulu
Fakülte Organizasyon Şeması
DEÜ İdari Organizasyon Şeması
Komisyon ve Koordinatörlükler
Önceki Yöneticilerimiz
Tanıtım Filmi
BİRİMLER
Akademik
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Genel Bilgiler
Akademik Kadro
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Planı
Turizm İşletmeciliği
Genel Bilgiler
Akademik Kadro
Öğretim Planı
İdari
İdari Kadro
DERSLİK KULLANIMI
Öğretim Elemanları için Formlar
Matbu Formlar
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Ders Programı
Sınav Programı
Akademik Danışmanlık Gün ve Saatleri
Çift Anadal/Yandal
Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgi Paketi
Öğrenci El Kitabı
ERASMUS
Erasmus+ Hakkında
Anlaşmalarımız
Matbu Formlar
Fakülte ÖSYM Puanları
Öğrenci Toplulukları
Yönetmelikler
Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları
Staj Usul ve Esasları
Muafiyet ve İntibak Yönergesi
Akademik Danışmanlık Yönergesi
Mevzuat
Yurt-Barınma
Bilgi Sistemi
KALİTE
2024 TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ TURAK YOLCULUĞUMUZ
2024 TURAK ÇALIŞMA EKİPLERİ
2024 YÖKAK KALİTE YOLCULUĞUMUZ
2024 YÖKAK ÇALIŞMA EKİPLERİ
Birim Faaliyet Raporları
Birim Risk Strateji Belgeleri
İŞ SÜREÇLERİ
Geri Bildirim Formları
ARAŞTIRMA
Hakkımızda
Dokuz Eylül Üniversitesi Kütüphanesi
Fakülte Katalog Tarama
MEZUNLAR
Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü
Mezun Bilgi Formu
Fakülte Mezun Bilgi Formu
İLETİŞİM
İletişim Bilgileri
Fakülte Yönetim Kurulu
Prof.Dr.Ebru
GÜNLÜ KÜÇÜKALTAN
Başkan
Prof. Dr. O. Avşar
KURGUN
Üye
Prof. Dr. Yusuf
GÜMÜŞ
Üye
Prof. Dr. Hülya
KURGUN
Üye
Doç.Dr. Üyesi Pınar
IŞILDAR
Üye
Doç. Dr. Erdem
AKTAŞ
Üye
Dr. Öğr. Üyesi Özay Emre
YILDIZ
Üye
Yaşar
YILMAZ
Raportör
Kapat
Font Boyutunu Değiştir
A-
A+
Fontu Sıfırla
Font Değiştir
Kontrast
Renk Seçiniz
siyah
beyaz
yeşil
mavi
kırmızı
turuncu
sarı
navi
Linklerin Altını Çiz
Linkleri Belirginleştir
Tümünü Sıfırla
Işıkları Kapat
Close sidebar