(İNGİLİZCE DERSİ MUAFİYET SINAVI) GASTORONOMİ 1.SINIF TURİZM İŞLETMECİLİĞİ 1.SINIF VE 2023-2024 TE YATAY GEÇİŞ İLE GELEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

02-10-2023

Değerli Öğrencilerimiz;

2023-2024 eğitim yılı güz yarıyılında Gastronomi Mutfak Sanatları ve Turizm İşletmeciliği 1.sınıf öğrencilerine yönelik  İngilizce dersi muafiyet sınavı 12 Ekim 2023 perşembe günü saat 10:30 da Hukuk Fakültesi  Derslik 4 ‘te yapılacaktır.

Sınava girişte DEÜ Öğrenci Kimlik kartınızın  yanınızda olması gerekmektedir. Öğrenci kimlik kartınızı fakültemizden aşağıda belirtilen evrakları teslim alarak alabilirsiniz. Fakültemize yatay geçiş kapsamında 2023-2024 eğitim yılında kayıt olanlar nüfus cüzdanı ile sınava girebilirler.

Lise Diploması fotokopisi ( E devletten çıktı kabul edilir)  Aslı var ise geri iade edilecektir.

Nüfus  Fotokopisi

6 Adet Fotoğraf

E – Devletten kayıt yaptırdığına dair belge ( E devletten kayıt yapıldıysa)

Askerlik Tecil/Terhis belgesi (Var ise)

Fakültemizi Kazandığına dair Tercih Sonuç Belgesi

Önemli Not1: Sınava girecek öğrencilerimizin en geç 10:00 te belirtilen derslikte olmaları önemle rica olunur.

Önemli Not2: Sınava girecek öğrencilerin daha önce İngilizce ı-ıı  muafiyet sınavına girmemiş olması gerekmektedir. (Sınava girenlerin sınavı geçersiz sayılacaktır.)

2023-2024 yılında fakültemize yatay geçiş ile gelen öğrencilerde muafiyet sınavına katılabilirler. Yatay geçişle gelen öğrencilerin ilgili dersin sınavına girebilmeleri için muafiyet almamış olmaları gerekmektedir. Not yükseltmek için muafiyet sınavına girilmez.