Farklı Üniversiteden/Fakülteden Yaz Okulu Dersi Almak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

26-06-2023

Farklı Üniversitelerden/Fakültelerden Yaz Okulu Dersi Almak İsteyen Öğrencilerimiz 05 Temmuz 2023 çarşamba gününe kadar aşağıdaki Dilekçeyi doldurup istenen belgeleri temin ederek şahsen fakültemize başvurmaları ya da kurumsal deu mail adreslerinden turizmfakultesi@deu.edu.tr adresine belgelerini eksiksiz göndermeleri gerekmektedir. Alacağı Üniversitedeki Derslerin başlangıç tarihinden sonra başvuruda bulunan öğrencilerin başvuruları kabul edilmez.

Hak Donduran Öğrenciler Hak Dondurdukları yarıyıla ait dersleri Yaz Okulunda alamazlar

Yaz öğretiminde öğrenci en çok 3 (üç) ders alabilir.

Alınacak Dersin/Derslerin kredisi veya akts değeri fakültemizdeki ilgili dersin kredisinden veya akts değerinden düşük olamaz.

Alttan başarısız/eksik dersi olan öğrencilerimiz yaz okulunda üst sınıflardan ders alamaz.