2024-2025 Çift Anadal Başvuruları

13-08-2024

2024-2025 öğretim yılında Çift Anadal  yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen başvuru takvimine uygun olarak yine aşağıdaki bağlantılarda yer alan ilgili başvuru formu doldurup fakültemiz evrak kayıt birimine teslim etmeleri veya Fakültemiz mail adresi turizmfakultesi@deu.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

ÇİFT ANADAL PROGRAMINA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN FORMLA BİRLİKTE ÜZERİNDE TÜM PUAN TÜRLERİNİN YAZDIĞI YKS SONUÇ BELGESİNİ DE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

İNGİLİZCE BÖLÜMLERE BAŞVURAN ADAYLARIN AŞAĞIDA GENEL BİLGİLER KISMINDA YAZAN ŞARTLARI KARŞILAMALARI GEREKMEKTEDİR.

GENEL BİLGİLER

Genel Bilgiler İçin Tıklayınız (Yandal-Çift Anadal Yapılabilen Bölümler/ Öğretim Planları vs..)

Başvuru Takvimi :

Başvuru Başlama Tarihi : 13/08/2024

Başvuru Bitiş Tarihi :19/08/2024 Saat 12:00

Değerlendirme Sonuçlarının İlanı, Kayıt Tarihleri ve Nasıl Kayıt yapılacağı başvurular bittikten sonra sitemizde duyurulacaktır.

Başvuru Şartları

Çift Anadal Başvuru Şartları