2023 – 2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş (Genel Not Ortalaması )Başvuru Sonuçları YEDEK ADAYLAR İÇİN

18-08-2023

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümüne  Genel Not Ortalaması (YURTİÇİ) ile başvuran yedek adaylar için ;

KAYIT TARİHLERİ
Yedek adayların kesin kayıtları fakültemizde (yüzyüze) 22.08.2023 – 25.08.2023 tarihleri saat 09:00- 17:00 arasında  yapılacak olup, aşağıda belirtilen sınıf/sınıflara göre kayıt tarihleri detaylandırılmıştır.

Gastronomi 2.sınıf 1-2-3 yedek  adaylar için  22.08.2023-24.08.2023 tarihleri arasında

Gastronomi 2.sınıf 4. yedeği (gerek olduğu takdirde kayıt esnasında belirtmiş olduğu mail adresine bilgilendirme maili gönderilecektir.) 25.08.2023 tarihinde  kayıt olabilecektir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kimlik  Fotokopisi
6 Adet Vesikalık Fotoğraf

Önemli Not: Aşağıda istenen evraklar, okumakta olduğunuz Yüksekokul/Fakülteden tarafınıza taranarak gönderilmiş belgeler de olsa geçerlidir. Öğretim Planı ve Ders İçerikleri hariç diğer belgelerin ıslak imzalı, e-imzalı ya da e-devlet üzerinden alınmış barkodlu olması gerekir.

Öğrenci Belgesi
Transkript

Disiplin cezası almadığına dair yükseköğretim kurumundan alınan belge (Transkript belgesinde var ise ayrıca almasına gerek yoktur)
Yatay geçiş yapmasına engel bir durum olmadığına dair yükseköğretim kurumundan alınan belge