2023 – 2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Genel Not Ortalaması ile yurtiçi-yurtdışı)

11-08-2023

Fakültemiz Bölümlerine  Genel Not Ortalaması (YURTİÇİ-YURTDIŞI) ile başvuran ve başvuru sonucunda yerleşmeye hak kazanan öğrenciler  için

KAYIT TARİHLERİ
Asil adayların kesin kayıtları Fakültemizde (yüz yüze)  14.08.2023 – 17.08.2023 tarihleri saat 09:00- 17:00 arasında  yapılacaktır.

Yedek adayların kesin kayıtları fakültemizde (yüzyüze) 22.08.2023 – 25.08.2023 tarihleri arasında  yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kimlik  Fotokopisi
6 Adet Vesikalık Fotoğraf

Önemli Not: Aşağıda istenen evraklar, okumakta olduğunuz Yüksekokul/Fakülteden tarafınıza taranarak gönderilmiş belgeler de olsa geçerlidir. Öğretim Planı ve Ders İçerikleri hariç diğer belgelerin ıslak imzalı, e-imzalı ya da e-devlet üzerinden alınmış barkodlu olması gerekir.

Öğrenci Belgesi
Transkript

Disiplin cezası almadığına dair yükseköğretim kurumundan alınan belge (Transkript belgesinde var ise ayrıca almasına gerek yoktur)
Yatay geçiş yapmasına engel bir durum olmadığına dair yükseköğretim kurumundan alınan belge