2023-2024 BAHAR YARIYILI ARA SINAV (VİZE) PROGRAMI YAYINLANMIŞTIR

14-03-2024

Değerli Öğrencilerimiz;

2023-2024 Öğretim yılı bahar yarıyılı vize sınav programı yayınlanmıştır. Sınavların tümü fakültemizde yer alan dersliklerde yapılacak olup, sınavlara geç kalmamak için sınav saatinden en az 30 dk önce fakültemizde bulunmanız önemle rica olunur. Sınav programının değişme ihtimaline karşılık web sayfamızdaki duyurulara ve sınav programına bakmayı unutmayınız.

Sınav döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Turizm İşletmeciliği

ÖNEMLİ NOT1: Sınavlarda öğrenci kimlik kartı ibrazı zorunludur. Öğrenci kimlik kartı yanında olmayanlar yanlarında getirecekleri nüfus cüzdanı fotokopisi ile öğrenci işleri bürosundan onay almaları gerekmektedir.

Farklı birimlerden Üniversite seçmeli ders havuzundan ders alan öğrencilerin sınav çakışması yaşaması halinde dersin hocasına bilgi vermesi önemle rica olunur.