2022-2023 GÜZ YARIYILI FİNAL SINAV PROGRAMI DUYURUSU

06-01-2023

Değerli Öğrencilerimiz;

2022-2023 Öğretim yılı güz yarıyılı final sınav programı yayınlanmıştır. Sınavların tümü fakültemizde yer alan dersliklerde yapılacak olup, sınavlara geç kalmamak için sınav saatinden en az 30 dk önce fakültemizde bulunmanız önemle rica olunur. Sınav programının değişme ihtimaline karşılık web sayfamızdaki duyurulara ve sınav programına bakmayı unutmayınız. Sınav döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

ÖNEMLİ NOT1: “DEVAMSIZLIK” sebebiyle dersin sınavına giremeyecek olan öğrenciler durumlarını görmek için  sırasıyla DEBİS>Not Görme Ekranı> İlgili dersi seçme> en altta yazan kısımda DEVAMSIZ yazması halinde ilgili dersin sınavına giremez. Dersten “DEVAMSIZ” olarak kalıp kalmadığınızı 10 Ocak 2023 tarihinden itibaren yukarıdaki adımları izleyerek kontrol edebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT2: Sınavlarda öğrenci kimlik kartı ibrazı zorunludur. Öğrenci kimlik kartı yanında olmayanlar yanlarında getirecekleri nüfus cüzdanı fotokopisi ile öğrenci işlerinden bürosundan onay almaları gerekmektedir.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Turizm İşletmeciliği

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast