2024 YKS Ek Yerleştirme Sonucu ile Yerleşen Adayların Dikkatine!

23-09-2024

2024 YKS Ek Yerleştirme sonucu ile Üniversitemize yerleşen adaylar için 2 farklı kayıt yöntemi bulunmaktadır.

1- E-devlet üzerinden elektronik kayıt (Sağlık raporu istenilen programlar hariç)

2- Üniversitemize bizzat başvurarak kayıt

Kayıt şekillerinden sadece birinin tercih edilmesi gerekmektedir.

“Elektronik Kayıt Yapacak Adaylar İçin Kayıt Rehberi (E-Devlet)” ne ulaşmak için tıklayınız

Elektronik kayıt işlemi 25-27 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

“Bizzat Kayıt İşlemleri İçin Kayıt Rehberi (DEÜ-Kayıt)” ne ulaşmak için tıklayınız

Yüz yüze kayıt işlemi 25-30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yabancı Dil muafiyet sınavı duyurusu için tıklayınız

Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız

Fakültemize  e devlet yolu  ile kayıt olan öğrencilerimiz fakültemize yaz döneminde gelmesine gerek kalmadan aşağıda istenen belgeleri 16 Eylül  haftasında (okulun açıldığı ilk hafta) Öğrenci İşleri bürosuna teslim edebilirler.  Yüzyüze kayıt olacak aday öğrencilerin kayıt esnasında aşağıdaki belgeleri  eksiksiz olarak getirmeleri gerekmektedir.

6 Adet Fotoğraf

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

E- Devlet üzerinden kayıt yaptırdığına dair belge ( E devlet yoluyla kayıtlananlar için)

Tercih Sonuç Belgesi