Farklı Üniversiteden/Fakülteden Yaz Okulu Dersi Almak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

02-07-2024

Farklı Üniversitelerden/Fakültelerden Yaz Okulu Dersi Almak İsteyen Öğrencilerimiz Aşağıdaki Dilekçenin ilgili yerlerini eksiksiz doldurup fakültemiz web sayfası iletişim kısmında bulunan mail adresine gönderebilirler.  Başvurmuş olduğunuz dilekçenize  istinaden yapılacak incelemeler sonucunda sadece onay verilen ders/dersleri alabilirsiniz. Derslerinizin onaylanıp onaylanmadığını mail adresinizden takip edebilirsiniz.

Alacağı Üniversitedeki Derslerin başlangıç tarihinden sonra başvuruda bulunan öğrencilerin başvuruları kabul edilmez.

ÖNEMLİ NOT: Dilekçe de istenen ders içerikleri ve öğretim planını eklemenize gerek yoktur.

1,80 genel not ortalamasını tutturamayan öğrenciler, daha önce almadıkları dersleri Yaz okulunda alamazlar.

Yaz öğretiminde öğrenci en fazla 3 (üç) ders alabilir.

Alınacak Dersin/Derslerin kredisi veya akts değeri fakültemizdeki ilgili dersin kredisinden veya akts değerinden düşük olamaz.

İngilizce Dersin Yerine Türkçe ders alınamaz.