YÖKAK ÇALIŞMA EKİPLERİ


Premium AI Image | A businesswoman with laptop Generative Ai

Çalışma Grubu 1 – Liderlik, Yönetim ve Kalite

Prof. Dr. Hülya KURGUN

Prof. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY

Doç. Dr. Erdem AKTAŞ

Dr. Öğr. Üyesi Zeynep EGELİ ÇANKAYA

Çalışma Grubu 2  – Eğitim ve Öğretim

Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ

Dr. Öğr. Üyesi Başak Gökçe ÇÖL

Öğr. Gör. Dr. Uğur LOKMAN

Çalışma Grubu 3 – Araştırma ve Geliştirme

Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ

Doç. Dr. Pınar IŞILDAR

Öğr. Gör. Ekin AKBULUT

Çalışma Grubu 4 – Toplumsal Katkı ve Y.S.

Prof. Dr. Osman Avşar KURGUN

Doç. Dr. Gamze ÖZOĞUL

Dr. Öğr. Üyesi Demet BAĞIRAN ÖZŞEKER

Araş. Gör. Dr. Nur Ayça ÖZTÜRK TÜRKMEN


Kaydırmalı Kutu Örneği

SON HABERLER

Öğrencilerimiz 2025-2026 Güz Dönemi Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında ve Doç. Dr. Barış Kuleyin önderliğinde gruplar halinde gönüllülük konularını belirlemiş ve gönüllülük çalışmalarını gerçekleştirmişlerdir. Yapılan gönüllülük çalışmaları devam etmektedir. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bu kapsamda yürüttükleri çalışmaların devamını dileriz.

SWISSOTEL KÜRESEL TRENDLER EĞİTİMİ belge dağıtımı başladı.Teslim Noktası: DEÜ YDY B Blok 3. Kat Bölüm Sekreterliği. DİKKAT! Belgenizi şahsen, kimlik belgeniz ve imza karşılığı alabilirsiniz. BU EĞİTİM BİR LİDER ÖĞRENCİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ FAALİYETİDİR

Öğrencimiz, Ozan ÇELİK “Anadolu’da Bahar” adlı tabağıyla Üniversite Düzeyi Restoran Tatlı Kategorisinde yarışarak altın madalya kazanmıştır. Kendisini tebirk ediyoruz.

Lider Öğrenci Koordinatörlüğümüz ikinci Liderler Toplantısını gerçekleştirdi. Lider Öğrenciler Koordinatörü Daria Sysoeva bahar yarıyılı eğitim ve etkinlik takvimini yakında açıklayacaklarını bildirdi.

Swissotel Büyük Efes İzmir Tam günlük eğitim programı belgeleri dağıtımı yakında gerçekleştirilecek.

Mezunlar merhaba….Fakültemiz Mezunlar Ofisi Projesine katılın….FORMU doldurun Projede yeriniz alın.

Fakültemiz öğrencilerimizden Aleyna Özlem Gelmez, İskender Çamırlı, Nisa Işık, Telman İsmayilov ve Yusuf Öylek, DevFest İzmir 2025 kapsamında geliştirici topluluğuyla bir araya gelerek güncel teknolojileri yerinde takip etme ve ilham verici bir deneyim yaşama fırsatı buldu.

İSTİHDAM BULUŞMALARI İZMİR

FAKÜLTEMİZ GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI

Öğrencilerimiz 2025-2026 Güz Dönemi Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında ve Doç. Dr. Barış Kuleyin önderliğinde gruplar halinde gönüllülük konularını belirlemiş ve gönüllülük çalışmalarını gerçekleştirmişlerdir.

Yeniden Başlıyoruz!

ana kategori, alt kategoriden oluşan #TEKNOFEST 2026 Teknoloji Yarışmaları için başvurular BAŞLADI! ‍

Şimdi sıra sende…

Detaylar › teknofest.org

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast