2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ YAZILI SINAVI OTURMA PLANI

25-08-2021

Aday Öğrencilerin Dikkatine;

2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için Genel Not Ortalaması ile Fakültemiz  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne  Kurumlar arası, Kurum içi ve Yurtdışı  yatay geçiş başvurusunda bulunan ve başvurusu kabul edilen adayların sınav oturma düzenini görmek için tıklayınız.

Yazılı sınav,   Tınaztepe Kampüsü Turizm Fakültesinde 27 Ağustos 2021 cuma günü  saat 14:15 te yapılacaktır.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:

• Adaylar  HES kodu ve Ateş Ölçme taraması  ile sınav salonlarına alınacağı için en az 1 saat önceden Sınav yerinde olmaları rica olunur.
  • Adayların sınavda mutlaka fotoğraflı bir kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet pasaport) v.b beyan etmeleri gerekmektedir.
  • Adayların sınavda ihtiyaç duyacakları, Su , kalem vb. ihtiyaçlarını kendileri temin etmeleri gerekmektedir.
  • Yatay Geçiş Komisyonu sınav oturma düzeninde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

DEKANLIK