2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU İŞLEMLERİ

08-07-2022

Genel Not Ortalaması ile (Akademik Başarı Puanı) ve Merkezi Yerleştirme Puanı ile  Yatay geçiş başvuru işlemleri için tıklayınız

2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı yatay geçiş başvurularında  Kurumlar arası ve kurum içi yatay geçiş başvurularının değerlendirmesinde, adayların genel not ortalaması ile yatay geçiş komisyonu tarafından yapılacak olan yazılı sınav Turizm Fakültesinde yüz yüze yapılacak olup, söz konusu sınavın tarihi ve saati web sayfamızdan ayrıca duyurulacaktır.

Fakültemiz tarafından yapılacak olan tüm bölüm sınavlarına katılım zorunlu olmakla beraber katılmayan adayların başvurusu geçersiz sayılır.

Fakültemiz Turizm İşletmeciliği bölümüne  yatay geçiş başvurusu yapacak öğrencilerden ulusal veya uluslararası geçerliliği olan yabancı dil sınav sonuç belgesi bulunmayanların “Yabancı Dil Muafiyet Sınavı” na katılmaları zorunludur. Gelmiş olduğunuz Üniversitedeki hazırlık bölümünden muaf/başarılı olunsa dahi Üniversitemiz yabancı dil sınavına katılmak zorunludur.Yabancı Dil Muafiyet Sınavları, 25/07/2022 tarihinde yapılacaktır. Yabancı Dil Muafiyet Sınavı hakkındaki detaylı bilgilere http://ydy.deu.edu.tr internet adresinden ulaşılabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi almak için Dokuz Eylül Üniversitesi Yatay Geçiş Yönergesini inceleyebilirsiniz.

DEKANLIK


Font Boyutunu Değiştir
Kontrast