Düzenlediğimiz Etkinlikler

DÜZENLEDİĞİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ

 2020 yılı

Prof.Dr. Metin Kozak “Pandemi yaşam Biçimimizi ve Seyehat Alışkanlıklarımız Değiştirebilecek Mi?” başlıklı online bir söyleşi gerçekleştirdi.

Prof.Dr. Metin Kozak “Reinventing Tourism In Europe: Cross-Conutry Perspectives (Portugal Universidade Europeia)” konulu online panele konuşmacı olarak katıldı.

Prof.Dr. Metin Kozak “Yeni Şeyler Söylemek Lazım” başlıklı online bir söyleşi gerçekleştirdi.

Prof.Dr. Metin Kozak “Covid -19 Salgınının Çinli Turiztlerin Yaşam Biçimi ve Uluslararası Turizm Üzerine Etkileri” başlıklı online bir söyleşi gerçekleştirdi. (https://www.cgtn.com’da yayımlandı)

Macau Turizm Araştırmaları Enstitüsü öğretim üyesi  Dr. Ali BAVIK “Macau Bölgesinin Turizm Yapısı” konulu bir telekonferans verdi.

Doç. Dr. Yasin Rofcanın ‘İnsan Kaynakları Araştırmalarında Güncel Yaklaşımlar” konulu bir konferans verdi.

Fakültemiz ile Denizcilik Fakültesi ve İşletme Fakültesi işbirliğiyle 5. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu düzenlendi.

2019 yılı

Fakültemiz ve Foça Belediyesi işbirliği ile “Turizm Araştırmalarından Elde Edilen Bilginin Sektörel Yansımaları” konulu bir panel düzenlendi.

Kazakistan Eurasian Ulusal Universitesi’nden Doçent Adel Beymbetova karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Fakültemizi ziyaret etti.

Ingiltere Oxford Brookes Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Levent Altınay, 17 Mayıs’ta öğrencilerimize ve çalışanlarımıza yönelik “Ingiltere’de turizm eğitimi ve sektörünün isleyisi” konulu bir telekonferans verdi.

02-05 Mayıs tarihleri arasında Fakültemiz ve Anatolia Turizm Akademisi ortaklığında “13. Akademik Turizm Eğitimi Arama Konferansı” “21. Yüzyılda Turizm ve Otelcilik Eğitimi” teması ile gerçekleştirildi.

Fakültemiz öğretim elemenlarından Öğr. Gör. Meltem Özdoğan ve Dr. Öğrtim Üyesi Sevdiye Köksal, “Turizm Metinlerinde Çeviri Hataları” konulu seminer verdi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve DEÜ Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi’nin iş birliğiyle, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi’nde, ‘İŞKUR Kampüs’te’ adı altında panel düzenlendi.

King Abdülaziz Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Erdoğan Ekiz, “Suudi Arabistan’da turizm eğitimi ve turizm sektörünün yapısı” konulu telekonferans verdi.

Europeia Üniversitesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen International Research Networking Conference for Tourism and Hospitality etkinliği Portekiz’in Viseu şehrinde gerçekleştirildi.

2018 Yılı

Foça Konferansları dizisi kapsamında Acıbadem Üniversitesi’nden Prof.Dr.İnci User “Niteliksel Araştırmada Veri Analizinde Farklı Yaklaşımlar” başlıklı konferans verdi.

Fakültemiz ve Anatolia Turizm Akademisi ortaklığında “Prof. Dr. Hasan Olalı Turizm Sempozyumu: Türkiye’de Turizmin Akademik ve Bilimsel Kurumsallaşmasının Gelişimi” başlıklı sempozyum gerçekleştirildi.

15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Turizm Haftası Etkinlikleri Fakültemiz, Foça Belediyesi ve ETİK(Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği) ortaklığında “Turizmde Türk-Yunan Sınır Ötesi İşbirliği” başlıklı panel gerçekleştirildi.

Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emir Özeren moderatörlüğünde “F talks: Turizm ve Toplumsal Cinsiyet Söyleşileri” etkinliği gerçekleştirildi.

Fakültemiz ev sahipliğinde Foça Kent Konseyi Yerel Varlıklar Çalışma Grubu “Foça’nın Yerel Varlıkları 1- Foçakarası” etkinliği düzenlendi.

Fakültemiz Beykent Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Belkıs F. Kümbetoğu’nun katılımı ile “Farklı Disiplinlerden Nitel Araştırmayı Benimsemek” başlıklı konferansı düzenlendi.

Fakültemiz ile Denizcilik Fakültesi ve İşletme Fakültesi işbirliğiyle 4. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu düzenlendi.

2017 Yılı

Fakültemiz ev sahipiliğinde Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Asker Kartarı’nın katılımı ile “Sosyal Bilimlerde Araştırmanın Mantığı” başlıklı konferansı düzenlendi.

  1. Uluslararası Turizm Karikatürleri Sergisi’nde yer alan karikatürler DESEM’de düzenlenen sergi sonrasında Fakültemize getirilerek Fakültemizde sergilenmeye başladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Fakültemiz işbirliği ile ev sahipliği yaptığımız 7. Uluslararası Turizm Karikatürleri Sergisi düzenlendi.

15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında Turizm ve Tanıtma Bakanlığı Eski Müsteşarı Mukadder Sezgin’in katlımı ile “Foça Club Med Tatil Köyü: Kuruluş Öncesi ve Sonrası” konulu konferans Foça Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirildi.

15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında, Turizm Bilgilendirme Günleri Düzenlendi ve Fakültemiz öğretim elemanları Yrd.Doç.Dr. İlkay Taş Gürsoy ve Öğr.Gör.Dr. Nil Sonuç Foça’daki ilköğretim okulları ve liseleri ziyaret ederek öğrencileri Turizm hakkında biliçlendirdi.

2016 yılı ve öncesi

Turizm Haftası paydaşı olarak Fakültemize “Teşekkür”

HONG KONG POLYTECHNIC UNIVERSITY TARAFINDAN FAKÜLTEMİZE YAPILAN ZİYARET

2.Mezuniyet Töreni 2015

“Turizm: Etik Kodları ve Yönetim Stratejileri” konulu 5. farkındalık toplantısı

2015 Turizm Paneli

ETS TUR İşbirliği ile Fakültemizde düzenlenen “OTEL REHBERLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI”

Hapimag SeaGarden Bodrum İşbiliği ile 5.’si düzenlenen “KIŞ EĞİTİMİ PROGRAMI”

Etkinlikler – 2015 Öncesi

Turizmde İnovasyon ve Kümelenme Odak Grup Görüşmesi

Türkiye, İzmir ve Foça: Gelecekten Beklentiler Paneli: 2013 (5.)

63. AIEST Konferansı

Study Tour in Turkey (Tayland Silpakorn Üni. Yüksek Lis. Öğrencileri Eğitimi)

Esterhazy Caroly Foiskola Üniversitesi’nin ERASMUS Kapsamındaki Ziyareti

ERASMUS Koor. Öğr. Gör. Nil SONUÇ’un Aalborg Üniversitesine Ziyareti

İlk Mezuniyet Törenimiz

Hapimag SeaGarden Otel İşbirliği ile düz. 4. “KIŞ EĞİTİM PROGRAMI”

Kefaluka Resort “YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI”

DEÜ Rektörlük 31. Futbol Turnuvası Şampiyonluğumu


Font Boyutunu Değiştir
Kontrast