AZAMİ SÜRE SONUNDA KULLANILACAK EK SINAVLAR HAKKINDA DUYURU

04-11-2021

Yükseköğretim Kurulu Genel Kurulunun 27.09.2021 tarihli toplantısında alınan karar uyarınca; azami sürelerini dolduranların (azami süreler sonunda başarısızlıktan kaydı silinenler dahil), başvurmaları halinde 2547 sayılı Kanunun 44 üncü maddesinin (c) bendi kapsamındaki ek sınav haklarından yararlanabilmelerine karar verilmiştir.
1- Azami süre sonunda ek sınav hakkını kullanmamış olup, başarısızlıktan ilişiği kesilen,
2- Azami süre sonunda ek sınav hakkını kullanmış olup, başarısızlıktan ilişiği kesilen (ek sınav hakkı kullanmadığı dersler için),
3- Azami süre sonunda ek sınav hakkını kullanmış olup, ek süre verilen, (ek sınav hakkı kullanmadığı dersler için),
4- Azami süre sonunda ek sınav hakkını kullanmamış olup, ek süre verilen

Öğrencilerimizin 31.01.2022 günü mesai bitimine kadar dilekçe ile başvurmaları halinde 2021-2022 öğretim yılı güz yarıyılında ek sınav hakkını kullanmaları sağlanacaktır.

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur.

DEKANLIK