2021 YLSY Kapsamında Resmî Burslu Statüde Yüksek Lisans ve/veya Doktora Fırsatı

19-10-2021

Fakültemizin Son Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine,

Yükseköğretim kurumları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek üzere 1416 sayılı Ecnebi Memleketlere Gönderilecek Talebe Hakkında Kanuna dayalı olarak Bakanlığımızca verilen burs ile (YLSY Programı) lisansüstü öğrenim görmek amacıyla yurt dışına öğrenci gönderilmektedir. Bu doğrultuda 2021 YLSY kapsamında resmî burslu statüde yüksek lisans ve/veya doktora öğrenimi görmek üzere yurt dışına 358 öğrenci gönderilecektir.

Gelecek yıl mezun olacak son sınıf öğrencilerimizi bilgilendirme amaçlı olmak üzere, aşağıda linkte yer alan “2021 YLSY Başvuru Kılavuzunu” incelemeniz ve bu eşsiz burs fırsatlarından yararlanmanız için dikkatinize sunarız.

Detaylı bilgi almak için aşağıda yer alan bağlantı adreslerine tıklayabilirsiniz.

Duyuru Metni

DEKANLIK