1. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Sempozyumu

08-04-2022

Sakarya Üniversitesi Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Katar Üniversitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Ekonomik Kültürel Sosyal Araştırmalar Enstitüsü işbirliği ile düzenlenen 1. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Sempozyumu (1st International Youth Research Symposium), 14-16 Ekim 2022 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Genç nüfusun sorunları, pandeminin gençler üzerindeki etkileri ve gençlerin yaşam memnuniyetleri gibi konuların disiplinlerarası çerçevede ele alınacağı sempozyumun son özet gönderim tarihi 31 Mayıs 2022‘dir. Özet metinler İngilizce ve diğer sempozyum dillerinden birinde olmak üzere iki dilde hazırlanacaktır.

Etkinlikle ilgili bilgilere https://gencliksempozyumu.sakarya.edu.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru ve işleyişe ilişkin soru ve taleplerinizi gencmerkongre@sakarya.edu.tr adresi ile paylaşabilirsiniz.