Faculty Board


Prof. Işıl ÖZGEN, PhD
HEAD OF FACULTY BOARD
Prof. O. Avşar KURGUN, PhD
HEAD OF TOURISM MANAGEMENT DEP. / MEMBER
Prof. Hülya KURGUN, PhD
HEAD OF GASTRONOMY AND CULINARY ARTS DEP. / MEMBER
Assoc. Prof. Erdem AKTAŞ, PHD
HEAD OF TOURISM & GASTRONOMY MANAGEMENT PROG. DEP. / MEMBER
Prof. Yusuf GÜMÜŞ, PhD
MEMBER
Assoc. Prof. Pınar IŞILDAR, PhD
MEMBER
Assoc. Prof. Gamze ÖZOĞUL, PhD
MEMBER
Assist. Prof. Başak Gökçe ÇÖL, PhD
MEMBER
Yaşar YILMAZ
Reporter

Kaydırmalı Kutu Örneği

SON HABERLER

1416 Burs Başvuruları 09.Ocak.2026 Tarihine kadar uzatıldı.

AI AGENT tarafından hazırlanan yılbaşı videoumuz Fakülte instagram hesabımızda yayınlandı

ISO 9001 Temel Eğitiminin belge dağıtımı tamamlandı.

Lider Öğrenci Koordinatörlüğü çalışmalarını sürdürüyor. Koodinatörlük 20.12.2026 günü ikinci Liderler toplantısını gerçekleştirdi. Koordinatörlük bahar yarıyılı eğitimleri yakında duyurmayı planlıyor.

Swissotel Büyük Efes İzmir Tam günlük eğitim programı belgeleri dağıtımı yakında gerçekleştirilecek.

Ders değerleme anketlerini 09.01.2026 tarihine kadar doldurmanız gerekmektedir

Baharat ve Kahve Kültürü Dersi kapsamında, Tuck Coffee x Etc.’nin değerli yöneticileri ve aynı zamanda SCA Etkinlik Komitesi üyesi olan kahve profesyonelleriyle bir araya gelerek kahve tadım notalarına ilişkin etkinliğimizi bilgi, paylaşım ve deneyim dolu bir atmosferde dopdolu bir şekilde gerçekleştirdik. Bu değerli organizasyon için Tuck Coffee x Etc.’ye, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Meriç Eker ve Yusuf Beştaş’a ile süreci titizlikle koordine eden değerli hocamız Dr. Öğr. Üyesi Demet Bağıran Özşeker’e teşekkür ederiz.

KALİTE GERİ BESLEME SİSTEMİ

FORMU DOLDURUN – GÖRÜŞLERİNİZ FAKÜLTEYE DEĞER KATSIN

Kalite Yönetimi Öğrenci Geri Bildirim Komisyonu tarafından hazırlanan bu form, fakültemizdeki eğitim-öğretim sürecinin iyileştirilmesine katkı sağlamak amacıyla oluşturulmuştur.

Formda paylaştığını tüm bilgiler gizli tutulacak olup yalnızca ilgili birimler tarafından değerlendirilecektir. Tarafınıza dönüş yapılmasını talep ediyorsanız, lütfen iletişim bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz.

HOTELRUNNER EĞİTİMİ SON DERS

Kaydırmalı Kutu Örneği

Sektör deneyimi ile akademik birikimi buluşturan bu değerli programda; açılış konuşmalarıyla katkı sunan Sn. Volkan Özdemir’e ve Doç. Dr. Gözde Türköz Bakırcı’ya, destekleriyle yanımızda olan Sn. Hilal Özbek’e, dersler kapsamında bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan Sn. Ezgi Ergönenç’e ve sürecin akademik çerçevesini titizlikle oluşturarak program koordinasyonunu yürüten Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Avşar Kurgun’a içten teşekkürlerimizi sunarız.

Organizasyon sürecini büyük bir özveriyle yürüten Lider Öğrenci Koordinatörümüz Daria Sysoeva ile HotelRunner Lider Öğrencimiz Nadide Beren Çıkmaz’a ve etkinliğin görünürlük sürecine katkı sağlayan Turuncular ile Sosyal Medya Ekibi’ne teşekkür ederiz.

BAŞVURULAR 09 OCAK 2026 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR

The Next Step In My Career
Font Boyutunu Değiştir
Kontrast