Etkinliklerimiz


SÖYLEŞİ & PANEL & KONFERANS

TARİH KONU KONUŞMACI DÜZENLEYEN
  8 Kasım 2023 Otel Hizmetlerinde Dijitalleşme ve Müşteri Güvenliği: Dijital araçlar & Geleneksel Yöntemler  Ahmet DEMRİKIRAN (Swissotel IT MANAGER)  Prof. Dr. Avşar KURGUN
 3 Kasım 2023  TUBİTAK 2209-A Projesi Yazıyorum  DEÜ İİBF YÖNETİM BİLİŞİM ABD BAŞKANI – PROF. DR. VAHAP TECİM PROF. DR. HÜLYA KURGUN & PROF. DR. AVŞAR KURGUN 
 2 Kasım 2023 Profesyonel Mutfaklarda Bıçak ve Ekipman Eğitimi  Tankut Paçacı, Fırat Erbil  Doç. Dr. Pınar IŞILDAR
16 Mayıs 2023 UNESCO Dünya Mirası Bergama UNESCO Dünya Mirası Bergama Çok Katmanlı Kültürel Peyzaj Alan Başkanı Dr. Emre ATABERK Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL
10 Mayıs 2023 Dijital Dönüşüm ve Küresel Turizm Ekosistemi İlker ADAŞ (Hapimag Sea Garden Bodrum Hotel Operations Manager ) Prof. Dr. Avşar KURGUN
24 Nisan 2023 Kahve Tadım Teknikleri Zafer Serinrüzgar, Barista eğitmeni Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
18 Nisan 2023 Holistik Tabak Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun UÇUK, Gaziantep Üniversitesi Öğr.Gör.Uğur Lokman
5 Nisan 2023 Şeflerin Kariyer Yolculuğu ve Mutfak Sırları Bernd MALTER & Ralf Bernhard MENEGHINI Doç.Dr.Emir Özeren & Öğr.Gör.Uğur Lokman
22 Mart 2023 Seyahat Fotoğrafçılığı Doç. Dr. Ahmet Beyhan ÖZDEMİR Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY
27 Aralık 2022 Türk Mutfağı Lezzetleri (Accor Grup Seminerleri) Swissôtel Büyük Efes İzmir, Executive Chef – Erkan Özdemir Araş. Gör. Dr. Murat USTA
22 Aralık 2022 Sürdürülebilir Turizm Yönetimi ve Şehir Otelciliği Mövenpick Hotel İzmir – Tuğçe TEZER, Cemal TOKALAK, Tuğçe YILMAZ, Gökhan ÇAKIR, Dilara DİNÇER, İlker Ali ŞEN Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL
21 Aralık 2022 Accor Grup Kültürü ve Otel Yönetim Sistemi(Accor Grup Seminerleri) Swissôtel Büyük Efes İzmir, İş ve Gıda Güvenliği Uzmanı – Didem HEPDİZİCİ EPİK Prof. Dr. Avşar KURGUN
21 Aralık 2022 Gastronomik Firewall – Gikko’dan Omega-3’e Fonksiyonel Beslenme Bütünsel Beslenme Koçu – Murat YAZIT Dr. Öğr.Üyesi Demet Bağıran ÖZŞEKER
15 Aralık 2022 Yerel Ürünlerin Gastronomik Değeri Gastronom, Tangör TAN Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
9 Aralık 2022 Accor Yeşil Otel Uygulamaları (Accor Grup Seminerleri) Swissôtel Büyük Efes İzmir, Öğrenme & Gelişim Müdürü – Aksu Akpınar (Accor Grup Seminerleri) Arş. Gör.  Dr. Erdem AKTAŞ
5 Aralık 2022 İnsan Kaynakları Yönetimi: Trendler (Accor Grup Seminerleri) Swissôtel Büyük Efes İzmir, İK Direktörü – Serhan ERKEK (Accor Grup Seminerleri) Prof. Dr. Hülya KURGUN
30 Kasım 2022 Turizmde Dijitalleşme ve Teknolojinin Kullanımı (Accor Grup Seminerleri) Swissôtel Büyük Efes İzmir, Bilgi Teknolojileri Müdürü – Ahmet DEMİRKIRAN Doç.Dr.Emir ÖZEREN
28 Kasım 2022 Tattan Kokuya Kahve Dünyası (Accor Grup Seminerleri) Swissôtel Büyük Efes İzmir, Yiyecek İçecek Direktörü – Savaş İPEKLİ Dr. Öğr.Üyesi Demet Bağıran ÖZŞEKER
4 Kasım 2022 Profesyonel-Endüstiryel Mutfaklarda Bıçak ve Ekipman Semineri PİRGE Bıçak – Tankut PAÇACI Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
27 Mayıs 2022 Türk Mutfağında Sıfır Atık Sıfır Açlık (21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında) Konuşmacı: Yazar – Süleyman DİLSİZ
Moderatör: Prof. Dr. Mehmet Ali ÖZCAN
Turizm İl Müdürlüğü işbirliği ile DEÜ Turizm Fakültesi
26 Mayıs 2022 Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı / Türk Mutfağında Ait Geleneksel Tatlılar Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR
25 Mayıs 2022 Pandemi Sonrası Turizmde Kariyer Olanakları Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ
23 Mayıs 2022 Lucien Arkas Bağları, Sürdürebilirlik Uygulamaları ve Organik Bağcılık Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
18 Mayıs 2022  Engelsiz Turizm ve Gastronomi : “Sağır Şefler Dünya Mutfağını Öğreniyor” Mavi Pencere Özel Eğitim Merkezi – Gökhan KAYA Moderatör: Doç. Dr. Emir ÖZEREN
25 Nisan 2022 ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Toplam Kalite Yönetimi Bilim Uzmanı – Teyfik BIYIKLI Prof. Dr. O. Avşar KURGUN &
Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ
21 Nisan 2022 Seyahat Sektörünün Geçmişten Geleceğe Analizi & Kariyer Planlaması Vispo Travel Genel Müdürü – Emre GEZGİN Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ
24 Mart 2022 İzmir’in Kurtuluşunun 100. yılı Etkinlikleri kapsamında Anadolu Milletler Efsaneleri Fatih AYGÜNEŞ Prof. Dr. O. Avşar KURGUN &
Araş. Gör. Nur Ayça ÖZTÜRK
16 Mart 2022 Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek! Gastronomi Trendleri ve Türk Mutfağının Geleceği Yazar – Süleyman DİLSİZ Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
8 Aralık 2021 Kızılay Ne Yapar? Gençlik Teşkilatı ve Gönüllülük Çalışmaları Bilgilendirme Semineri Sinem ORMAN – Kızılay Konak Şubesi Dr. Öğr. Üyesi Özay Emre YILDIZ
4 Kasım 2021 Kızılay Haftasında Sunum ve Kan Bağışı Özgür BERBEROĞLU – Kızılay Kan Hizmetleri DEÜ Sorumlusu Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ

 

ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİKLER

TARİH KONU KONUŞMACILAR DÜZENLEYENLER
1 Haziran 2023 Perspectives on sustainable tourism and information on ERASMUS at KU Jessica Hofmacher from the International Office & Julia Schiemann, Research Associate at Chair of Tourism Araş. Gör. G. Zeynep Egeli,  Doç.Dr.Emir Özeren, Doç.Dr.İlkay Taş Gürsoy
31 Mayıs 2023 The ITS TRAINING SCHOOL: Shareholding the Skills Journey in Hospitality and Tourism Dr.Francis Fabri, General Manager at Institute of Torism Studies, Malta Doç.Dr.Emir Özeren
Doç.Dr.İlkay Taş Gürsoy
25 Mayıs 2023 Kariyer Hedefimde Neredeyim, Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri ile Söyleşi Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL
24 Mayıs 2023 Kariyer Hedefimde Neredeyim, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri ile Söyleşi Dr. Öğretim Üyesi Pınar Işıldar
23 Mayıs 2023 Cultural and Natural Heritage in Mexico Andrea Gudino Artega, DEÜ SBE Yüksek Lisans Öğrencisi Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY
22 Mayıs 2023 International Tourism: The Case of Mexico Andrea Gudino Artega, DEÜ SBE Yüksek Lisans Öğrencisi Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY
27 Nisan 2023 Etkinlik Planlama Süreci Emir AKKAYA (N Project Etkinlik Şirketi) Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ
19 Nisan 2023 Kariyerde +1 Adım: İlgileri Keşfetmek Doç. Dr. Turgay Bucak, Araş Gör. Ayça Öztürk, Sabire Nur Kahraman, Bilal Gökyar Doç. Dr. İlkay Taş Gürsoy 
18 Nisan 2023 Ege Mutfağında Levanten Kültürünün etkisi Geovanni Pollonia/ Chef-Araştırmacı Doç. Dr. Turgay BUCAK
3 Ocak 2023 Turizmde Yeni Paradigmalar Hampton by Hilton Dubai Al Barsha Hotel Ticari Satış Müdürü – Ayşin Şaka Arş. Gör. N. Ayça ÖZTÜRK
1 Haziran 2022 Madde Bağımlılığı ile Mücadele Psikolojik Danışman, Yeşilay İl Formatörü – Ayşem PALABIYIK Dr. Öğr. Üyesi Özay Emre YILDIZ
21 Nisan 2022 Eğitim Mutfaklarında Gıda israfı Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR
14 Nisan 2022 Sürdürülebilir Turizm Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ
21 Ağustos 2020 Robotlar, Yapay Zeka ve Hizmet Otomasyonu (RAISA) ve Örnek Uygulamalar Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ
31 Ağustos 2020 Gastronomide Yükselen Trend: Yerel Yiyecekler ve Foça Foça Yeryüzü Pazarı Convivium Lideri – Sevtap BAYINDIR Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ
22 Eylül 2020 Yelken Sporu: Dünü, Bugunü, Yarını Arkas Çeşme Yelken Kulübü Başkanı – Tolga YAĞLI Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
23 Ekim 2020 İzmir ve Gastronomi Turizmi Türkiye Aşçılar Federasyonu İcra Kurulu Başkanı – Rahmi YILMAZ & Ege Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı – Serdar ÇELENK Doç. Dr. Turgay BUCAK
30 Ekim 2020 E-Ticaret’te Maliyet Hesaplama Yöntemleri ve Otelcilikte Dijitalleşme Eğitimleri Çırağan Palace Kempinski İstanbul E-Ticaret Koordinatörü – Cenk HAMUTÇUOĞLU Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ
11 Kasım 2020 Butik Pastacılık Umaycake Pasta Tasarımcısı – Ceyda GEVHER Dr. Öğr. Üyesi Aslı E. ÖZEN
6 Ocak 2021 Yurtdışında Turizmci Olmak: Fırsatlar ve Beklentiler Ospidea Hotel Management GmbH Genel Müdürü – Soner BERKE Arş. Gör. G. Zeynep EGELİ
14 Ocak 2021 Turizm 4.0 Hapimag Sea Garden Resort Bodrum IT Sorumlusu – Eyüp ELMACI Prof. Dr. O. Avşar KURGUN
18 Ocak 2021 Environmental Sustainability in Asia: Are They on Track to Achieve SDGs by 2030? Universiti Malaya – Dr. Muhammad Mehedi MASUD Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY
22 Ocak 2021 Online İş Başvurularında Başarı Stratejileri Swissotel Büyük Efes Öğrenme ve Gelişim Müdürü – Aksu AKPINAR Prof. Dr. Hülya KURGUN
19 Mart 2021 Turizm Cenneti Dubai’de Turizmci Olmak Hampton by Hilton Al Barsha Satış Müdürü – Yasemin VARDARLI Arş. Gör. N. Ayça ÖZTÜRK
26 Mart 2021 Bağımlılık, Birey ve Toplum Nöroloji Uzmanı – Dr. M. Anıl GÜRKAN Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ
30 Mart 2021 Yiyecek Sektöründe Akıllı Mutfak Devrimi ESBAŞ Gıda İşletmeleri Grup Müdürü – Soner ARSLAN Prof. Dr. Yusuf Gümüş
7 Nisan 2021 Geleneksel Türk Tatlılarına Örnekler: Keşkül ve Güllaç Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR
20 Nisan 2021 Homeros’un Sıvı Altını ve Sürdürülebilir Tarım Hiç Markasının Sahibi, ONAOO Profesyonel Zeytinyağı Uzmanı – Duygu ÖZERSON ELEKDAR Dr. Öğr. Üyesi Aslı E. ÖZEN
20 Nisan 2021 COVID-19 ve Turizmin Geleceği: Beklentiler ve Öngörüler Paneli (Part 1 / Part 2 / Part 3) İzmir İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. M. Kaan ERGE, Swissotel İzmir Pazarlama Müdürü Ayşe KARPAT, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum Executive Chef Orhan DEMİROK
Moderatör: Doç. Dr. Emir ÖZEREN
DEÜ Turizm Fakültesi
28 Nisan 2021 Resort ve Şehir Otel Yönetimi (Part 1 / Part 2 / Part 3) Bodrum Sundance Resort Genel Müdürü – Dr. Yusuf GÜNAYDIN, İstanbul Holiday Inn Genel Müdürü – Adem Yunus ARMUSEN  Prof. Dr. Metin KOZAK
5 Mayıs 2021 Sektörün İçinden Bildiriyorum! Ramada Resort & Lara Family Club Genel Müdürü – Tevfik Tanyeri Arş. Gör. G. Zeynep EGELİ
12 Mayıs 2021 Pandemi Sürecinde Gıda Güvenliği ve COVID-19 Sonrası Beslenme Trendleri İstanbul Gelişim Üniversitesi – Öğr.Gör.Kübra SAĞLAM Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR
18 Mayıs 2021 Introduction to SDGs with an Asian Perspective (Part 1 / Part 2) Universiti Malaya – Dr.Muhammad Mehedi Masud Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY
2 Haziran 2021 Pandeminin Turizm Sektörüne Etkisinin Finansal Açıdan Değerlendirilmesi Ramada Encore by Wyndham İzmir Genel Müdürü – Güner GÜNEY Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ
4 Haziran 2021 COVID-19 Ve Turizm Sektöründe Organizasyonel Gençleşme Tav Airport Hotel BTA Şube Müdürü Akın Yorulmaz, BTA/TAV İK Uzmanı Çağlar Hiçyılmaz, TAV Aiprort Hotel Müdürü Tolga Yarbasan, BTA/TAV Airport Holding Gıda Güveliği ve Kalite Uzmanı Esra Bahçıvanlar Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Demet BAĞIRAN ÖZŞEKER
9 Haziran 2021 Güvenli Turizm Sertifikası Fourty Five Hotel Manisa Genel Mdr. – Naim DİLKİ Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ
11 Haziran 2021 Turizm Profesyonelleri Zirvesi (Deü Mezunu Turizmci Yöneticilerin Katılımıyla) – Profesyonellerin Perspektifinden Covid-19 Sonrası Turizmin Geleceği (Part 1 / Part 2) Altınyunus Resort &Termal Otel Operasyonlar Direktörü Hande EVREN, Elite Worlds Hotel Grup İK Müdürü Arif BAKIRHAN, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Otel Operasyonlar Müdürü İlker ADAŞ, Elite Luxury Suite Satış ve Pazarlama Sorumlusu Hacer OĞUZ BAYAN Turizm Fakültesi
18 Haziran 2021 Veganlığın Temelleri ve (V-Label Uluslararası) Standardizasyonu Vagan Derneği Kurucu Başkanı ve V- Label Türkiye Direktörü – Ebru ARIMAN Prof. Dr. Hülya KURGUN
25 Haziran 2021 Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik Uygulamaları: Turizm Sektörüne Yönelik Öngörüler Vestel Yenilikçi Teknolojiler Grubu Müdürü – Barbaros KİRİŞKEN Prof. Dr. Avşar KURGUN

 

WORKSHOP

TARİH KONU KONUŞMACILAR DÜZENLEYENLER
 22 Ağustos 2023 Pomodoro E Basilico Soslu Gnocchi / Espagnol Soslu Bonfile  –  Öğr.Gör.Uğur Lokman
 3 Kasım 2023 YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: GLÜTENSİZ VE VEGAN REÇETELER  Derya MANAV,vTurkish Vegan Mutfak Yazarı  Öğr.Gör.Uğur Lokman
29 Nisan 2023 Spesiyal Çikolatalar Öğr.Gör.Uğur Lokman
23 Nisan 2023 Ceviche / Köz Kırmızı Biberli Patates Püresi ve Maydanoz Soslu Biberli Levrek Öğr.Gör.Uğur Lokman
19 Nisan 2023 Türk Mutfağı Atölye Çalışması Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR & Öğr. Gör. Uğur LOKMAN
3-5 Nisan 2023 Uluslararası Dünya Mutfakları Atölye Çalışması: Sağır Şefler Dünya Mutfağını Öğreniyor Bernd MALTER & Ralf Bernhard MENEGHINI Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ, Doç.Dr.Emir Özeren, Öğr.Gör.Uğur Lokman
12 Aralık 2022 Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi, 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası Kapsamında Elif Turan, Gastronom Dr. Öğr. Üyesi Pınar Işıldar
31 Ekim 2022 Dünya Mutfağından Et Yemekleri Atölyesi – 1 Elif Turan, Gastronom Dr. Öğr. Üyesi Pınar Işıldar
19 Ekim 2022 Örnek Olay İnceleme Atölyesi: Turizm ve Bilgi Yönetimi (Case Teaching Workshop) Asad Ali Qazi Doç.Dr.Emir Özeren
17 Ekim 2022 Örnek Olay İnceleme Atölyesi: Misafir İlişkileri Yönetimi (Case Study Teaching Workshop) Asad Ali Qazi Doç.Dr. İlkay Taş Gürsoy
26 Mayıs 2022 Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı (Kalburabastı,Keşkül, Kandil simidi yapımı) Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR
13 Mayıs 2022 Reçel Marmelat ve Jöle Üretim Teknolojisi ve Kalite Kriterleri Gıda Yüksek Mühendisi – Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR
26 Nisan 2022 Temel Pasta Yapım Teknikleri Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR
26 Nisan 2022 Ebru Sanati Uygulaması Ebru Sanatçısı – Nuri Pınar YILDIRIM Araş. Gör. Dr. Murat USTA
23 Mart 2022 Brezilya Kültür Günleri kapsamında ikram sunumu GMS Bölümü
8 Mart 2022 Coffee Workshop Zafer SERİNRÜZGAR Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR

 

TEKNİK GEZİ

TARİH TEKNİK GEZİ DÜZENLYEN
 2 Kasım 2023 Urla Şatomet Bağları Gezisi (SEC 4061 Şarap Kültürü dersi kapsamında alan gezisi / teknik gezi)  Dr. Öğr. Üyesi Özay Yıldız
21 Aralık 2022 Urla Şatomet Bağ Gezisi Dr. Öğr. Üyesi Özay Yıldız
14 Aralık 2022 Urla Şatomet Bağ Gezisi Dr. Öğr. Üyesi Özay Yıldız
7 Aralık 2022 OD Urla Restoran Ziyareti Dr. Öğr.Üyesi Demet Bağıran ÖZŞEKER
30 Kasım 2022 Hiç Urla Restoran Ziyareti Dr. Öğr.Üyesi Demet Bağıran ÖZŞEKER
4 Kasım 2022 İzmir İli Tarihi Atlas Oteli Ziyareti Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL
1 Kasım 2022 Restoran ve Bar Yönetimi Doç. Dr. Turgay Bucak
31 Ekim 2022 Servis ve Sunum Teknikleri Doç. Dr. Turgay Bucak
31 Mayıs 2022 Zeytinyağının Duyusal Analizi Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
31 Mayıs 2022 İzmir Arkeoloji Müzesine Gezi Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY
23 Mayıs 2022 Lucien Arkas Bağları, Sürdürebilirlik Uygulamaları ve Organik Bağcılık Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
17 Mayıs 2022 Duyusal Analiz Tehlikesi Kapsamında Zeytinyağını Tanımak, Duyusal Değerlendirmesini Yapmak  Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
16 Mayıs 2022 Moleküler Gastronomi Doç. Dr. Turgay BUCAK
16 Mayıs 2022 İçecek Yönetimi Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ
10 Mayıs 2022 Endüstriyel Mutfak ve Catering Doç. Dr. Turgay BUCAK
9 Mayıs 2022 I. Tınaztepe Ot Toplama Şenliği Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
30 Mart 2022 Bayrak Müzesi Gezisi (Tİ 4. sınıflar ile) Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY
16 Mart 2022 Moleküler Gastronomi Doç. Dr. Turgay BUCAK
15 Mart 2022 Bayrak Müzesi Gezisi (Tİ 3. sınıflar ile) Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY
9 Aralık 2021 Restoran Bar Uygulamalarının Pratiğe Dökülmüş Halini Gözlemleme Etkinliği. Gözlem, Deneyim, Bilgi Paylaşımı ve Sorgulama Etkinliği Araş. Gör. Dr. Murat USTA
6 Aralık 2021 Servis ve Sunum Teknikleri Uygulaması – Mutfaktaki Sunum Teknikleri Doç Dr. Turgay BUCAK

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

TARİH PROJE ADI KONUŞMACI / PROJE PARTNERİ PROJE SORUMLUSU
 27 Ekim 2023 UNESCO Dünya Mirası Bergama Gezisi  UNESCO Bergama Alan Başkanlığı  Doç. Dr. İlkay Taş GÜRSOY &
Dr. Öğr.Üyesi Gamze ÖZOĞUL
 25 Ekim 2023  İlkyardım Eğitimi   Dr. Öğr. Üyesi Gamze ÖZOĞUL &
Araş. Gör. Dr. Nur Ayça ÖZTÜRK
17 Ekim 2023 Güvenli Kan Bağışçısı Kazanımı Eğitimi Türk Kızılayı Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ
10 Ekim 2023 Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi Gezisi  Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi Doç. Dr. İlkay Taş GÜRSOY &
Dr. Öğr.Üyesi Gamze ÖZOĞUL
  9 Ekim 2023 Bağımlılık Türleri ile Mücadele  Yeşilay – Serpil TOPÇOUĞLU Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ
31 Mayıs 2023 31 Mayıs Tütünsüz Günü Farkındalığı DEÜ Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Ömeroğlu Şimsek Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ
30 Mayıs 2023 Sevgi Projesi IV, Yaralarımızı Brilikte Sarıyoruz Öğr.Gör.Uğur Lokman
26 Mayıs 2023 Sevgi Projesi III: Lokma Yapımı ve Sevgi Çocuklarımıza Lokma Dağıtımı Öğr.Gör.Uğur Lokman
25 Mayıs 2023 Bağlan ama Bağımlı Olma! Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ
11 Nisan 2023 Sağlıklı kal, keşfetmeye devam et! Arş. Gör. N. Ayça ÖZTÜRK
27 Aralık 2022 Teknoloji Bağımlılığı ve Siber Zorbalık Psikolojik Danışman, Yeşilay İl Formatörü – Ayşem PALABIYIK Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ
8 Kasım 2022 Lösemili çocuklara tatlı yapımı ve ikramı (DEÜ Hastanesi Onkoloji Servisi) Doç. Dr. Turgay Bucak
4 Kasım 2022 Kitap Kumbarası ve Kurabiye Yapımı (ilkokul 1. sınıf öğrencileri) Doç. Dr. Turgay Bucak
23 Mayıs 2022 Sevgi Projesi – II : Sevgi Evi Bizim Fakültede Sevgi Projesi İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Proje Sorumlusu: Öğr. Gör. Yeliz DEMİR / Proje Yürütücüsü: Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ
18 Mayıs 2022 Sevgi Projesi – I : Gençlerle Tarihe Yolculuk (Efes Antik Kenti ve Efes Müzesi Ziyareti) Sevgi Projesi İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Proje Sorumlusu: Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL / Proje Yürütücüsü: Araş. Gör. Nur Ayça ÖZTÜRK
18 Mayıs 2022 Tütün ve Alkol Bağımlılığı Konusunda Bilgilendirme Psikolojik Danışman, Yeşilay İl Formatörü – Ayşem PALABIYIK Dr. Öğr. Üyesi Özay Emre YILDIZ
7 Nisan 2022 Sağlık Haftası Kapsamında Farkındalık Afişleri Araş. Gör. Nur Ayça ÖZTÜRK
21 Mart 2022 Kompost Gübre Üretimi (Uygulama mutfağından çıkan biyolojik atıkların gübreye dönüştürülmesi projesi) Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR
17 Mart 2022 Kızılay Kan Bağışı Kampanyası Kızılay DEÜ Turizm Fakültesi
23 Şubat 2022 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunun 100. Yıl Kutlaması Çerçevesinde Fidan Dikimi Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ

 

YÜRÜTÜLEN PROJELERİMİZ

PROJE BAŞLIĞI PROJE DETAYLARI PROJE SORUMLUSU
SMARTDEMA  Detaylı bilgi almak için proje web sayfasını ziyaret edebilir ve afişi inceleyebilirsiniz Doç. Dr. Emir ÖZEREN
DEAF CHEFS LEARNING THE WORLD CUISINE Detaylı bilgi almak için proje web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.  Doç. Dr. Emir ÖZEREN

 

 


Üniversitemiz Tanıtım Filmi
Dış İlişkiler Komisyonu -
Faaliyetler ve Hedefler
Kariyerimde Bir Sonraki Adım
Font Boyutunu Değiştir
Kontrast