Çevrimiçi Etkinliklerimiz


Gerçekleştirdiğimiz Çevrimiçi Etkinlikler:

Tarih: 21 Ağustos 2020
Konu: Robotlar, Yapay Zeka ve Hizmet Otomasyonu (RAISA) ve Örnek Uygulamalar
Konuşmacı: Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ

Tarih: 31 Ağustos 2020
Konu: Gastronomide Yükselen Trend: Yerel Yiyecekler ve Foça
Konuk Konuşmacı: Foça Yeryüzü Pazarı Convivium Lideri – Sevtap BAYINDIR
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ

Tarih: 22 Eylül 2020
Konu: Yelken Sporu: Dünü, Bugunü, Yarını
Konuk Konuşmacı: Arkas Çeşme Yelken Kulübü Başkanı – Tolga YAĞLI
Moderatör: Arş. Gör. Dr. Pınar IŞILDAR

Tarih: 23 Ekim 2020
Konu: İzmir ve Gastronomi Turizmi
Konuk Konuşmacılar: Türkiye Aşçılar Federasyonu İcra Kurulu Başkanı – Rahmi YILMAZ & Ege Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı – Serdar ÇELENK
Moderatör: Doç. Dr. Turgay BUCAK

Tarih: 30 Ekim 2020
Konu: E-Ticaret’te Maliyet Hesaplama Yöntemleri ve Otelcilikte Dijitalleşme Eğitimleri
Konuk Konuşmacı: Çırağan Palace Kempinski İstanbul E-Ticaret Koordinatörü – Cenk HAMUTÇUOĞLU
Moderatör: Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ

Tarih: 11 Kasım 2020
Konu: Butik Pastacılık
Konuk Konuşmacı: Umaycake Pasta Tasarımcısı – Ceyda GEVHER
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Aslı E. ÖZEN

Tarih: 6 Ocak 2021
Konu: Yurtdışında Turizmci Olmak: Fırsatlar ve Beklentiler
Konuk Konuşmacı: Ospidea Hotel Management GmbH Genel Müdürü – Soner BERKE
Moderatör: Arş. Gör. G. Zeynep EGELİ

Tarih: 14 Ocak 2021
Konu: Turizm 4.0
Konuk Konuşmacı: Hapimag Sea Garden Resort Bodrum IT Sorumlusu – Eyüp ELMACI
Moderatör: Prof. Dr. O. Avşar KURGUN

Tarih: 18 Ocak 2021
Konu: Environmental Sustainability in Asia: Are They on Track to Achieve SDGs by 2030?
Konuk Konuşmacı: Universiti Malaya – Dr. Muhammad Mehedi MASUD
Moderatör: Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY

Tarih: 22 Ocak 2021
Konu: Online İş Başvurularında Başarı Stratejileri
Konuk Konuşmacı: Swissotel Büyük Efes Öğrenme ve Gelişim Müdürü – Aksu AKPINAR
Moderatör: Prof. Dr. Hülya KURGUN

Tarih: 19 Mart 2021
Konu: Turizm Cenneti Dubai’de Turizmci Olmak
Konuk Konuşmacı: Hampton by Hilton Al Barsha Satış Müdürü – Yasemin VARDARLI
Moderatör: Arş. Gör. N. Ayça ÖZTÜRK

Tarih: 26 Mart 2021
Konu: Bağımlılık, Birey ve Toplum
Konuk Konuşmacı: Nöroloji Uzmanı – Dr. M. Anıl GÜRKAN
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ

Tarih: 30 Mart 2021
Konu: Yiyecek Sektöründe Akıllı Mutfak Devrimi
Konuk Konuşmacı: ESBAŞ Gıda İşletmeleri Grup Müdürü – Soner ARSLAN
Moderatör: Prof. Dr. Yusuf Gümüş

Tarih: 7 Nisan 2021
Konu: Geleneksel Türk Tatlılarına Örnekler: Keşkül ve Güllaç
Moderatör: Öğr. Gör. Yeliz DEMİR

Tarih:  20 Nisan 2021
Konu: Homeros’un Sıvı Altını ve Sürdürülebilir Tarım
Konuk Konuşmacı: Hiç Markasının Sahibi, ONAOO Profesyonel Zeytinyağı Uzmanı – Duygu ÖZERSON ELEKDAR
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Aslı E. ÖZEN

Tarih:  20 Nisan 2021
Konu: COVID-19 ve Turizmin Geleceği: Beklentiler ve Öngörüler Paneli (Part 1 / Part 2 / Part 3)
Panelistler: İzmir İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. M. Kaan ERGE, Swissotel İzmir Pazarlama Müdürü Ayşe KARPAT, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum Executive Chef Orhan DEMİROK
Moderatör: Doç. Dr. Emir ÖZEREN

Tarih:  28 Nisan 2021
Konu: Resort ve Şehir Otel Yönetimi (Part 1 / Part 2 / Part 3)
Konuk Konuşmacı: Bodrum Sundance Resort Genel Müdürü – Dr. Yusuf GÜNAYDIN, İstanbul Holiday Inn Genel Müdürü – Adem Yunus ARMUSEN
Moderatör: Prof. Dr. Metin KOZAK

Tarih: 5 Mayıs 2021
Konu: Sektörün İçinden Bildiriyorum!
Konuk Konuşmacı: Ramada Resort & Lara Family Club Genel Müdürü – Tevfik Tanyeri
Moderatör: Arş. Gör. G. Zeynep EGELİ

Tarih: 12 Mayıs 2021
Konu: Pandemi Sürecinde Gıda Güvenliği ve COVID-19 Sonrası Beslenme Trendleri
Konuk Konuşmacı: İstanbul Gelişim Üniversitesi – Öğr.Gör.Kübra SAĞLAM
Moderatör: Öğr.Gör.Yeliz DEMİR

Tarih: 18 Mayıs 2021
Konu: Introduction to SDGs with an Asian Perspective (Part 1 / Part 2)
Konuk Konuşmacı: Universiti Malaya – Dr.Muhammad Mehedi Masud
Moderatör: Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY

Tarih: 2 Haziran 2021
Konu:  Pandeminin Turizm Sektörüne Etkisinin Finansal Açıdan Değerlendirilmesi
Konuk Konuşmacı:  Ramada Encore by Wyndham İzmir Genel Müdürü – Güner GÜNEY
Moderatör: Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ

Tarih: 4 Haziran 2021
Konu: COVID-19 Ve Turizm Sektöründe Organizasyonel Gençleşme
Konuk Konuşmacılar:  Tav Airport Hotel BTA Şube Müdürü Akın Yorulmaz, BTA/TAV İK Uzmanı Çağlar Hiçyılmaz, TAV Aiprort Hotel Müdürü Tolga Yarbasan, BTA/TAV Airport Holding Gıda Güveliği ve Kalite Uzmanı Esra Bahçıvanlar
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Demet BAĞIRAN ÖZŞEKER

Tarih: 9 Haziran 2021
Konu: Güvenli Turizm Sertifikası
Konuk Konuşmacılar:  Fourty Five Hotel Manisa Genel Müdürü – Naim DİLKİ
Moderatör: Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ

Tarih: 11 Haziran 2021
Konu: Turizm Profesyonelleri Zirvesi (Deü Mezunu Turizmci Yöneticilerin Katılımıyla) – Profesyonellerin Perspektifinden Covid-19 Sonrası Turizmin Geleceği (Part 1 / Part 2)
Konuk Konuşmacılar:  Altınyunus Resort &Termal Otel Operasyonlar Direktörü Hande EVREN, Elite Worlds Hotel Grup İK Müdürü Arif BAKIRHAN, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Otel Operasyonlar Müdürü İlker ADAŞ, Elite Luxury Suite Satış ve Pazarlama Sorumlusu Hacer OĞUZ BAYAN

Tarih:  18 Haziran 2021
Konu: Veganlığın Temelleri ve (V-Label Uluslararası) Standardizasyonu
Konuk Konuşmacılar:  Vagan Derneği Kurucu Başkanı ve V- Label Türkiye Direktörü – Ebru ARIMAN
Moderatör: Prof. Dr. Hülya KURGUN

Tarih:  25 Haziran 2021
Konu: Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik Uygulamaları: Turizm Sektörüne Yönelik Öngörüler
Konuk Konuşmacılar: Vestel Yenilikçi Teknolojiler Grubu Müdürü – Barbaros KİRİŞKEN
Moderatör: Prof. Dr. Avşar KURGUN


Turizm İşletmeciliği Bölüm Tanıtım Videosu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Tanıtım Video

Turizm Fakültesini Dekan V. Prof. Dr. İlyas SÖZEN'den dinliyoruz

Üniversitemiz Tanıtım Filmi
Font Boyutunu Değiştir
Kontrast