SÖYLEŞİ & PANEL & KONFERANS
TARİH | KONU | KONUŞMACI | DÜZENLEYEN |
8 Kasım 2023 | Otel Hizmetlerinde Dijitalleşme ve Müşteri Güvenliği: Dijital araçlar & Geleneksel Yöntemler | Ahmet DEMRİKIRAN (Swissotel IT MANAGER) | Prof. Dr. Avşar KURGUN |
3 Kasım 2023 | TUBİTAK 2209-A Projesi Yazıyorum | DEÜ İİBF YÖNETİM BİLİŞİM ABD BAŞKANI – PROF. DR. VAHAP TECİM | PROF. DR. HÜLYA KURGUN & PROF. DR. AVŞAR KURGUN |
2 Kasım 2023 | Profesyonel Mutfaklarda Bıçak ve Ekipman Eğitimi | Tankut Paçacı, Fırat Erbil | Doç. Dr. Pınar IŞILDAR |
16 Mayıs 2023 | UNESCO Dünya Mirası Bergama | UNESCO Dünya Mirası Bergama Çok Katmanlı Kültürel Peyzaj Alan Başkanı Dr. Emre ATABERK | Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL |
10 Mayıs 2023 | Dijital Dönüşüm ve Küresel Turizm Ekosistemi | İlker ADAŞ (Hapimag Sea Garden Bodrum Hotel Operations Manager ) | Prof. Dr. Avşar KURGUN |
24 Nisan 2023 | Kahve Tadım Teknikleri | Zafer Serinrüzgar, Barista eğitmeni | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
18 Nisan 2023 | Holistik Tabak | Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun UÇUK, Gaziantep Üniversitesi | Öğr.Gör.Uğur Lokman |
5 Nisan 2023 | Şeflerin Kariyer Yolculuğu ve Mutfak Sırları | Bernd MALTER & Ralf Bernhard MENEGHINI | Doç.Dr.Emir Özeren & Öğr.Gör.Uğur Lokman |
22 Mart 2023 | Seyahat Fotoğrafçılığı | Doç. Dr. Ahmet Beyhan ÖZDEMİR | Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY |
27 Aralık 2022 | Türk Mutfağı Lezzetleri (Accor Grup Seminerleri) | Swissôtel Büyük Efes İzmir, Executive Chef – Erkan Özdemir | Araş. Gör. Dr. Murat USTA |
22 Aralık 2022 | Sürdürülebilir Turizm Yönetimi ve Şehir Otelciliği | Mövenpick Hotel İzmir – Tuğçe TEZER, Cemal TOKALAK, Tuğçe YILMAZ, Gökhan ÇAKIR, Dilara DİNÇER, İlker Ali ŞEN | Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL |
21 Aralık 2022 | Accor Grup Kültürü ve Otel Yönetim Sistemi(Accor Grup Seminerleri) | Swissôtel Büyük Efes İzmir, İş ve Gıda Güvenliği Uzmanı – Didem HEPDİZİCİ EPİK | Prof. Dr. Avşar KURGUN |
21 Aralık 2022 | Gastronomik Firewall – Gikko’dan Omega-3’e Fonksiyonel Beslenme | Bütünsel Beslenme Koçu – Murat YAZIT | Dr. Öğr.Üyesi Demet Bağıran ÖZŞEKER |
15 Aralık 2022 | Yerel Ürünlerin Gastronomik Değeri | Gastronom, Tangör TAN | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
9 Aralık 2022 | Accor Yeşil Otel Uygulamaları (Accor Grup Seminerleri) | Swissôtel Büyük Efes İzmir, Öğrenme & Gelişim Müdürü – Aksu Akpınar (Accor Grup Seminerleri) | Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ |
5 Aralık 2022 | İnsan Kaynakları Yönetimi: Trendler (Accor Grup Seminerleri) | Swissôtel Büyük Efes İzmir, İK Direktörü – Serhan ERKEK (Accor Grup Seminerleri) | Prof. Dr. Hülya KURGUN |
30 Kasım 2022 | Turizmde Dijitalleşme ve Teknolojinin Kullanımı (Accor Grup Seminerleri) | Swissôtel Büyük Efes İzmir, Bilgi Teknolojileri Müdürü – Ahmet DEMİRKIRAN | Doç.Dr.Emir ÖZEREN |
28 Kasım 2022 | Tattan Kokuya Kahve Dünyası (Accor Grup Seminerleri) | Swissôtel Büyük Efes İzmir, Yiyecek İçecek Direktörü – Savaş İPEKLİ | Dr. Öğr.Üyesi Demet Bağıran ÖZŞEKER |
4 Kasım 2022 | Profesyonel-Endüstiryel Mutfaklarda Bıçak ve Ekipman Semineri | PİRGE Bıçak – Tankut PAÇACI | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
27 Mayıs 2022 | Türk Mutfağında Sıfır Atık Sıfır Açlık (21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Kapsamında) | Konuşmacı: Yazar – Süleyman DİLSİZ Moderatör: Prof. Dr. Mehmet Ali ÖZCAN |
Turizm İl Müdürlüğü işbirliği ile DEÜ Turizm Fakültesi |
26 Mayıs 2022 | Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı / Türk Mutfağında Ait Geleneksel Tatlılar | – | Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR |
25 Mayıs 2022 | Pandemi Sonrası Turizmde Kariyer Olanakları | – | Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ |
23 Mayıs 2022 | Lucien Arkas Bağları, Sürdürebilirlik Uygulamaları ve Organik Bağcılık | – | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
18 Mayıs 2022 | Engelsiz Turizm ve Gastronomi : “Sağır Şefler Dünya Mutfağını Öğreniyor” | Mavi Pencere Özel Eğitim Merkezi – Gökhan KAYA | Moderatör: Doç. Dr. Emir ÖZEREN |
25 Nisan 2022 | ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği | Toplam Kalite Yönetimi Bilim Uzmanı – Teyfik BIYIKLI | Prof. Dr. O. Avşar KURGUN & Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ |
21 Nisan 2022 | Seyahat Sektörünün Geçmişten Geleceğe Analizi & Kariyer Planlaması | Vispo Travel Genel Müdürü – Emre GEZGİN | Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ |
24 Mart 2022 | İzmir’in Kurtuluşunun 100. yılı Etkinlikleri kapsamında Anadolu Milletler Efsaneleri | Fatih AYGÜNEŞ | Prof. Dr. O. Avşar KURGUN & Araş. Gör. Nur Ayça ÖZTÜRK |
16 Mart 2022 | Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek! Gastronomi Trendleri ve Türk Mutfağının Geleceği | Yazar – Süleyman DİLSİZ | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
8 Aralık 2021 | Kızılay Ne Yapar? Gençlik Teşkilatı ve Gönüllülük Çalışmaları Bilgilendirme Semineri | Sinem ORMAN – Kızılay Konak Şubesi | Dr. Öğr. Üyesi Özay Emre YILDIZ |
4 Kasım 2021 | Kızılay Haftasında Sunum ve Kan Bağışı | Özgür BERBEROĞLU – Kızılay Kan Hizmetleri DEÜ Sorumlusu | Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ |
ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİKLER
TARİH | KONU | KONUŞMACILAR | DÜZENLEYENLER |
1 Haziran 2023 | Perspectives on sustainable tourism and information on ERASMUS at KU | Jessica Hofmacher from the International Office & Julia Schiemann, Research Associate at Chair of Tourism | Araş. Gör. G. Zeynep Egeli, Doç.Dr.Emir Özeren, Doç.Dr.İlkay Taş Gürsoy |
31 Mayıs 2023 | The ITS TRAINING SCHOOL: Shareholding the Skills Journey in Hospitality and Tourism | Dr.Francis Fabri, General Manager at Institute of Torism Studies, Malta | Doç.Dr.Emir Özeren Doç.Dr.İlkay Taş Gürsoy |
25 Mayıs 2023 | Kariyer Hedefimde Neredeyim, Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri ile Söyleşi | – | Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL |
24 Mayıs 2023 | Kariyer Hedefimde Neredeyim, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri ile Söyleşi | – | Dr. Öğretim Üyesi Pınar Işıldar |
23 Mayıs 2023 | Cultural and Natural Heritage in Mexico | Andrea Gudino Artega, DEÜ SBE Yüksek Lisans Öğrencisi | Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY |
22 Mayıs 2023 | International Tourism: The Case of Mexico | Andrea Gudino Artega, DEÜ SBE Yüksek Lisans Öğrencisi | Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY |
27 Nisan 2023 | Etkinlik Planlama Süreci | Emir AKKAYA (N Project Etkinlik Şirketi) | Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ |
19 Nisan 2023 | Kariyerde +1 Adım: İlgileri Keşfetmek | Doç. Dr. Turgay Bucak, Araş Gör. Ayça Öztürk, Sabire Nur Kahraman, Bilal Gökyar | Doç. Dr. İlkay Taş Gürsoy |
18 Nisan 2023 | Ege Mutfağında Levanten Kültürünün etkisi | Geovanni Pollonia/ Chef-Araştırmacı | Doç. Dr. Turgay BUCAK |
3 Ocak 2023 | Turizmde Yeni Paradigmalar | Hampton by Hilton Dubai Al Barsha Hotel Ticari Satış Müdürü – Ayşin Şaka | Arş. Gör. N. Ayça ÖZTÜRK |
1 Haziran 2022 | Madde Bağımlılığı ile Mücadele | Psikolojik Danışman, Yeşilay İl Formatörü – Ayşem PALABIYIK | Dr. Öğr. Üyesi Özay Emre YILDIZ |
21 Nisan 2022 | Eğitim Mutfaklarında Gıda israfı | Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR | Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR |
14 Nisan 2022 | Sürdürülebilir Turizm | Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ | Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ |
21 Ağustos 2020 | Robotlar, Yapay Zeka ve Hizmet Otomasyonu (RAISA) ve Örnek Uygulamalar | Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ | Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ |
31 Ağustos 2020 | Gastronomide Yükselen Trend: Yerel Yiyecekler ve Foça | Foça Yeryüzü Pazarı Convivium Lideri – Sevtap BAYINDIR | Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ |
22 Eylül 2020 | Yelken Sporu: Dünü, Bugunü, Yarını | Arkas Çeşme Yelken Kulübü Başkanı – Tolga YAĞLI | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
23 Ekim 2020 | İzmir ve Gastronomi Turizmi | Türkiye Aşçılar Federasyonu İcra Kurulu Başkanı – Rahmi YILMAZ & Ege Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı – Serdar ÇELENK | Doç. Dr. Turgay BUCAK |
30 Ekim 2020 | E-Ticaret’te Maliyet Hesaplama Yöntemleri ve Otelcilikte Dijitalleşme Eğitimleri | Çırağan Palace Kempinski İstanbul E-Ticaret Koordinatörü – Cenk HAMUTÇUOĞLU | Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ |
11 Kasım 2020 | Butik Pastacılık | Umaycake Pasta Tasarımcısı – Ceyda GEVHER | Dr. Öğr. Üyesi Aslı E. ÖZEN |
6 Ocak 2021 | Yurtdışında Turizmci Olmak: Fırsatlar ve Beklentiler | Ospidea Hotel Management GmbH Genel Müdürü – Soner BERKE | Arş. Gör. G. Zeynep EGELİ |
14 Ocak 2021 | Turizm 4.0 | Hapimag Sea Garden Resort Bodrum IT Sorumlusu – Eyüp ELMACI | Prof. Dr. O. Avşar KURGUN |
18 Ocak 2021 | Environmental Sustainability in Asia: Are They on Track to Achieve SDGs by 2030? | Universiti Malaya – Dr. Muhammad Mehedi MASUD | Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY |
22 Ocak 2021 | Online İş Başvurularında Başarı Stratejileri | Swissotel Büyük Efes Öğrenme ve Gelişim Müdürü – Aksu AKPINAR | Prof. Dr. Hülya KURGUN |
19 Mart 2021 | Turizm Cenneti Dubai’de Turizmci Olmak | Hampton by Hilton Al Barsha Satış Müdürü – Yasemin VARDARLI | Arş. Gör. N. Ayça ÖZTÜRK |
26 Mart 2021 | Bağımlılık, Birey ve Toplum | Nöroloji Uzmanı – Dr. M. Anıl GÜRKAN | Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ |
30 Mart 2021 | Yiyecek Sektöründe Akıllı Mutfak Devrimi | ESBAŞ Gıda İşletmeleri Grup Müdürü – Soner ARSLAN | Prof. Dr. Yusuf Gümüş |
7 Nisan 2021 | Geleneksel Türk Tatlılarına Örnekler: Keşkül ve Güllaç | Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR | |
20 Nisan 2021 | Homeros’un Sıvı Altını ve Sürdürülebilir Tarım | Hiç Markasının Sahibi, ONAOO Profesyonel Zeytinyağı Uzmanı – Duygu ÖZERSON ELEKDAR | Dr. Öğr. Üyesi Aslı E. ÖZEN |
20 Nisan 2021 | COVID-19 ve Turizmin Geleceği: Beklentiler ve Öngörüler Paneli (Part 1 / Part 2 / Part 3) | İzmir İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. M. Kaan ERGE, Swissotel İzmir Pazarlama Müdürü Ayşe KARPAT, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum Executive Chef Orhan DEMİROK Moderatör: Doç. Dr. Emir ÖZEREN |
DEÜ Turizm Fakültesi |
28 Nisan 2021 | Resort ve Şehir Otel Yönetimi (Part 1 / Part 2 / Part 3) | Bodrum Sundance Resort Genel Müdürü – Dr. Yusuf GÜNAYDIN, İstanbul Holiday Inn Genel Müdürü – Adem Yunus ARMUSEN | Prof. Dr. Metin KOZAK |
5 Mayıs 2021 | Sektörün İçinden Bildiriyorum! | Ramada Resort & Lara Family Club Genel Müdürü – Tevfik Tanyeri | Arş. Gör. G. Zeynep EGELİ |
12 Mayıs 2021 | Pandemi Sürecinde Gıda Güvenliği ve COVID-19 Sonrası Beslenme Trendleri | İstanbul Gelişim Üniversitesi – Öğr.Gör.Kübra SAĞLAM | Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR |
18 Mayıs 2021 | Introduction to SDGs with an Asian Perspective (Part 1 / Part 2) | Universiti Malaya – Dr.Muhammad Mehedi Masud | Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY |
2 Haziran 2021 | Pandeminin Turizm Sektörüne Etkisinin Finansal Açıdan Değerlendirilmesi | Ramada Encore by Wyndham İzmir Genel Müdürü – Güner GÜNEY | Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ |
4 Haziran 2021 | COVID-19 Ve Turizm Sektöründe Organizasyonel Gençleşme | Tav Airport Hotel BTA Şube Müdürü Akın Yorulmaz, BTA/TAV İK Uzmanı Çağlar Hiçyılmaz, TAV Aiprort Hotel Müdürü Tolga Yarbasan, BTA/TAV Airport Holding Gıda Güveliği ve Kalite Uzmanı Esra Bahçıvanlar | Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Demet BAĞIRAN ÖZŞEKER |
9 Haziran 2021 | Güvenli Turizm Sertifikası | Fourty Five Hotel Manisa Genel Mdr. – Naim DİLKİ | Arş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ |
11 Haziran 2021 | Turizm Profesyonelleri Zirvesi (Deü Mezunu Turizmci Yöneticilerin Katılımıyla) – Profesyonellerin Perspektifinden Covid-19 Sonrası Turizmin Geleceği (Part 1 / Part 2) | Altınyunus Resort &Termal Otel Operasyonlar Direktörü Hande EVREN, Elite Worlds Hotel Grup İK Müdürü Arif BAKIRHAN, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Otel Operasyonlar Müdürü İlker ADAŞ, Elite Luxury Suite Satış ve Pazarlama Sorumlusu Hacer OĞUZ BAYAN | Turizm Fakültesi |
18 Haziran 2021 | Veganlığın Temelleri ve (V-Label Uluslararası) Standardizasyonu | Vagan Derneği Kurucu Başkanı ve V- Label Türkiye Direktörü – Ebru ARIMAN | Prof. Dr. Hülya KURGUN |
25 Haziran 2021 | Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik Uygulamaları: Turizm Sektörüne Yönelik Öngörüler | Vestel Yenilikçi Teknolojiler Grubu Müdürü – Barbaros KİRİŞKEN | Prof. Dr. Avşar KURGUN |
WORKSHOP
TARİH | KONU | KONUŞMACILAR | DÜZENLEYENLER |
22 Ağustos 2023 | Pomodoro E Basilico Soslu Gnocchi / Espagnol Soslu Bonfile | – | Öğr.Gör.Uğur Lokman |
3 Kasım 2023 | YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: GLÜTENSİZ VE VEGAN REÇETELER | Derya MANAV,vTurkish Vegan Mutfak Yazarı | Öğr.Gör.Uğur Lokman |
29 Nisan 2023 | Spesiyal Çikolatalar | – | Öğr.Gör.Uğur Lokman |
23 Nisan 2023 | Ceviche / Köz Kırmızı Biberli Patates Püresi ve Maydanoz Soslu Biberli Levrek | – | Öğr.Gör.Uğur Lokman |
19 Nisan 2023 | Türk Mutfağı Atölye Çalışması | – | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR & Öğr. Gör. Uğur LOKMAN |
3-5 Nisan 2023 | Uluslararası Dünya Mutfakları Atölye Çalışması: Sağır Şefler Dünya Mutfağını Öğreniyor | Bernd MALTER & Ralf Bernhard MENEGHINI | Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ, Doç.Dr.Emir Özeren, Öğr.Gör.Uğur Lokman |
12 Aralık 2022 | Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi, 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası Kapsamında | Elif Turan, Gastronom | Dr. Öğr. Üyesi Pınar Işıldar |
31 Ekim 2022 | Dünya Mutfağından Et Yemekleri Atölyesi – 1 | Elif Turan, Gastronom | Dr. Öğr. Üyesi Pınar Işıldar |
19 Ekim 2022 | Örnek Olay İnceleme Atölyesi: Turizm ve Bilgi Yönetimi (Case Teaching Workshop) | Asad Ali Qazi | Doç.Dr.Emir Özeren |
17 Ekim 2022 | Örnek Olay İnceleme Atölyesi: Misafir İlişkileri Yönetimi (Case Study Teaching Workshop) | Asad Ali Qazi | Doç.Dr. İlkay Taş Gürsoy |
26 Mayıs 2022 | Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı (Kalburabastı,Keşkül, Kandil simidi yapımı) | – | Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR |
13 Mayıs 2022 | Reçel Marmelat ve Jöle Üretim Teknolojisi ve Kalite Kriterleri | Gıda Yüksek Mühendisi – Öğr. Gör. Kübra SAĞLAM | Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR |
26 Nisan 2022 | Temel Pasta Yapım Teknikleri | – | Öğr. Gör. Dr. Yeliz DEMİR |
26 Nisan 2022 | Ebru Sanati Uygulaması | Ebru Sanatçısı – Nuri Pınar YILDIRIM | Araş. Gör. Dr. Murat USTA |
23 Mart 2022 | Brezilya Kültür Günleri kapsamında ikram sunumu | – | GMS Bölümü |
8 Mart 2022 | Coffee Workshop | Zafer SERİNRÜZGAR | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
TEKNİK GEZİ
TARİH | TEKNİK GEZİ | DÜZENLYEN |
2 Kasım 2023 | Urla Şatomet Bağları Gezisi (SEC 4061 Şarap Kültürü dersi kapsamında alan gezisi / teknik gezi) | Dr. Öğr. Üyesi Özay Yıldız |
21 Aralık 2022 | Urla Şatomet Bağ Gezisi | Dr. Öğr. Üyesi Özay Yıldız |
14 Aralık 2022 | Urla Şatomet Bağ Gezisi | Dr. Öğr. Üyesi Özay Yıldız |
7 Aralık 2022 | OD Urla Restoran Ziyareti | Dr. Öğr.Üyesi Demet Bağıran ÖZŞEKER |
30 Kasım 2022 | Hiç Urla Restoran Ziyareti | Dr. Öğr.Üyesi Demet Bağıran ÖZŞEKER |
4 Kasım 2022 | İzmir İli Tarihi Atlas Oteli Ziyareti | Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL |
1 Kasım 2022 | Restoran ve Bar Yönetimi | Doç. Dr. Turgay Bucak |
31 Ekim 2022 | Servis ve Sunum Teknikleri | Doç. Dr. Turgay Bucak |
31 Mayıs 2022 | Zeytinyağının Duyusal Analizi | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
31 Mayıs 2022 | İzmir Arkeoloji Müzesine Gezi | Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY |
23 Mayıs 2022 | Lucien Arkas Bağları, Sürdürebilirlik Uygulamaları ve Organik Bağcılık | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
17 Mayıs 2022 | Duyusal Analiz Tehlikesi Kapsamında Zeytinyağını Tanımak, Duyusal Değerlendirmesini Yapmak | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
16 Mayıs 2022 | Moleküler Gastronomi | Doç. Dr. Turgay BUCAK |
16 Mayıs 2022 | İçecek Yönetimi | Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ |
10 Mayıs 2022 | Endüstriyel Mutfak ve Catering | Doç. Dr. Turgay BUCAK |
9 Mayıs 2022 | I. Tınaztepe Ot Toplama Şenliği | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
30 Mart 2022 | Bayrak Müzesi Gezisi (Tİ 4. sınıflar ile) | Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY |
16 Mart 2022 | Moleküler Gastronomi | Doç. Dr. Turgay BUCAK |
15 Mart 2022 | Bayrak Müzesi Gezisi (Tİ 3. sınıflar ile) | Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY |
9 Aralık 2021 | Restoran Bar Uygulamalarının Pratiğe Dökülmüş Halini Gözlemleme Etkinliği. Gözlem, Deneyim, Bilgi Paylaşımı ve Sorgulama Etkinliği | Araş. Gör. Dr. Murat USTA |
6 Aralık 2021 | Servis ve Sunum Teknikleri Uygulaması – Mutfaktaki Sunum Teknikleri | Doç Dr. Turgay BUCAK |
SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ
TARİH | PROJE ADI | KONUŞMACI / PROJE PARTNERİ | PROJE SORUMLUSU |
27 Ekim 2023 | UNESCO Dünya Mirası Bergama Gezisi | UNESCO Bergama Alan Başkanlığı | Doç. Dr. İlkay Taş GÜRSOY & Dr. Öğr.Üyesi Gamze ÖZOĞUL |
25 Ekim 2023 | İlkyardım Eğitimi | Dr. Öğr. Üyesi Gamze ÖZOĞUL & Araş. Gör. Dr. Nur Ayça ÖZTÜRK |
|
17 Ekim 2023 | Güvenli Kan Bağışçısı Kazanımı Eğitimi | Türk Kızılayı | Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ |
10 Ekim 2023 | Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi Gezisi | Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi | Doç. Dr. İlkay Taş GÜRSOY & Dr. Öğr.Üyesi Gamze ÖZOĞUL |
9 Ekim 2023 | Bağımlılık Türleri ile Mücadele | Yeşilay – Serpil TOPÇOUĞLU | Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ |
31 Mayıs 2023 | 31 Mayıs Tütünsüz Günü Farkındalığı | DEÜ Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Ömeroğlu Şimsek | Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ |
30 Mayıs 2023 | Sevgi Projesi IV, Yaralarımızı Brilikte Sarıyoruz | – | Öğr.Gör.Uğur Lokman |
26 Mayıs 2023 | Sevgi Projesi III: Lokma Yapımı ve Sevgi Çocuklarımıza Lokma Dağıtımı | – | Öğr.Gör.Uğur Lokman |
25 Mayıs 2023 | Bağlan ama Bağımlı Olma! | – | Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ |
11 Nisan 2023 | Sağlıklı kal, keşfetmeye devam et! | – | Arş. Gör. N. Ayça ÖZTÜRK |
27 Aralık 2022 | Teknoloji Bağımlılığı ve Siber Zorbalık | Psikolojik Danışman, Yeşilay İl Formatörü – Ayşem PALABIYIK | Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ |
8 Kasım 2022 | Lösemili çocuklara tatlı yapımı ve ikramı (DEÜ Hastanesi Onkoloji Servisi) | – | Doç. Dr. Turgay Bucak |
4 Kasım 2022 | Kitap Kumbarası ve Kurabiye Yapımı (ilkokul 1. sınıf öğrencileri) | – | Doç. Dr. Turgay Bucak |
23 Mayıs 2022 | Sevgi Projesi – II : Sevgi Evi Bizim Fakültede | Sevgi Projesi İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü | Proje Sorumlusu: Öğr. Gör. Yeliz DEMİR / Proje Yürütücüsü: Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ |
18 Mayıs 2022 | Sevgi Projesi – I : Gençlerle Tarihe Yolculuk (Efes Antik Kenti ve Efes Müzesi Ziyareti) | Sevgi Projesi İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü | Proje Sorumlusu: Öğr. Gör. Dr. Gamze ÖZOĞUL / Proje Yürütücüsü: Araş. Gör. Nur Ayça ÖZTÜRK |
18 Mayıs 2022 | Tütün ve Alkol Bağımlılığı Konusunda Bilgilendirme | Psikolojik Danışman, Yeşilay İl Formatörü – Ayşem PALABIYIK | Dr. Öğr. Üyesi Özay Emre YILDIZ |
7 Nisan 2022 | Sağlık Haftası Kapsamında Farkındalık Afişleri | – | Araş. Gör. Nur Ayça ÖZTÜRK |
21 Mart 2022 | Kompost Gübre Üretimi (Uygulama mutfağından çıkan biyolojik atıkların gübreye dönüştürülmesi projesi) | – | Dr. Öğr. Üyesi Pınar IŞILDAR |
17 Mart 2022 | Kızılay Kan Bağışı Kampanyası | Kızılay | DEÜ Turizm Fakültesi |
23 Şubat 2022 | 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunun 100. Yıl Kutlaması Çerçevesinde Fidan Dikimi | – | Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ |
YÜRÜTÜLEN PROJELERİMİZ
PROJE BAŞLIĞI | PROJE DETAYLARI | PROJE SORUMLUSU |
SMARTDEMA | Detaylı bilgi almak için proje web sayfasını ziyaret edebilir ve afişi inceleyebilirsiniz | Doç. Dr. Emir ÖZEREN |
DEAF CHEFS LEARNING THE WORLD CUISINE | Detaylı bilgi almak için proje web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. | Doç. Dr. Emir ÖZEREN |
DESEM Söyleşileri-Sürdürülebilir Turizm |