Çevrimiçi Etkinliklerimiz


Gerçekleştirdiğimiz Çevrimiçi Etkinlikler:

Tarih: 21 Ağustos 2020
Konu: Robotlar, Yapay Zeka ve Hizmet Otomasyonu (RAISA) ve Örnek Uygulamalar
Konuşmacı: Araş. Gör. Dr. Erdem AKTAŞ

Tarih: 31 Ağustos 2020
Konu: Gastronomide Yükselen Trend: Yerel Yiyecekler ve Foça
Konuk Konuşmacı: Foça Yeryüzü Pazarı Convivium Lideri – Sevtap BAYINDIR
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ

Tarih: 22 Eylül 2020
Konu: Yelken Sporu: Dünü, Bugunü, Yarını
Konuk Konuşmacı: Arkas Çeşme Yelken Kulübü Başkanı – Tolga YAĞLI
Moderatör: Araş. Gör. Dr. Pınar IŞILDAR

Tarih: 23 Ekim 2020
Konu: İzmir ve Gastronomi Turizmi
Konuk Konuşmacılar: Türkiye Aşçılar Federasyonu İcra Kurulu Başkanı – Rahmi YILMAZ & Ege Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı – Serdar ÇELENK
Moderatör: Doç. Dr. Turgay BUCAK

Tarih: 30 Ekim 2020
Konu: E-Ticaret’te Maliyet Hesaplama Yöntemleri ve Otelcilikte Dijitalleşme Eğitimleri
Konuk Konuşmacı: Çırağan Palace Kempinski İstanbul E-Ticaret Koordinatörü – Cenk HAMUTÇUOĞLU
Moderatör: Prof. Dr. Yusuf GÜMÜŞ

Tarih: 11 Kasım 2020
Konu: Butik Pastacılık
Konuk Konuşmacı: Umaycake Pasta Tasarımcısı – Ceyda GEVHER
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Aslı E. ÖZEN

Tarih: 6 Ocak 2021
Konu: Yurtdışında Turizmci Olmak: Fırsatlar ve Beklentiler
Konuk Konuşmacı: Ospidea Hotel Management GmbH Genel Müdürü – Soner BERKE
Moderatör: Araş. Gör. G. Zeynep EGELİ

Tarih: 14 Ocak 2021
Konu: Turizm 4.0
Konuk Konuşmacı: Hapimag Sea Garden Resort Bodrum IT Sorumlusu – Eyüp ELMACI
Moderatör: Prof. Dr. O. Avşar KURGUN

Tarih: 18 Ocak 2021
Konu: Environmental Sustainability in Asia: Are They on Track to Achieve SDGs by 2030?
Konuk Konuşmacı: Universiti Malaya – Dr. Muhammed Mehedi MASUD
Moderatör: Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY

Tarih: 22 Ocak 2021
Konu: Online İş Başvurularında Başarı Stratejileri
Konuk Konuşmacı: Swissotel Büyük Efes Öğrenme ve Gelişim Müdürü – Aksu AKPINAR
Moderatör: Prof. Dr. Hülya KURGUN

Tarih: 19 Mart 2021
Konu: Turizm Cenneti Dubai’de Turizmci Olmak
Konuk Konuşmacı: Hampton by Hilton Al Barsha Satış Müdürü – Yasemin VARDARLI
Moderatör: Araş. Gör. N. Ayça ÖZTÜRK

Tarih: 26 Mart 2021
Konu: Bağımlılık, Birey ve Toplum
Konuk Konuşmacı: Nöroloji Uzmanı – Dr. M. Anıl GÜRKAN
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Özay YILDIZ

Tarih: 30 Mart 2021
Konu: Yiyecek Sektöründe Akıllı Mutfak Devrimi
Konuk Konuşmacı: ESBAŞ Gıda İşletmeleri Grup Müdürü – Soner ARSLAN
Moderatör: Prof. Dr. Yusuf Gümüş

Tarih: 7 Nisan 2021
Konu: Geleneksel Türk Tatlılarına Örnekler: Keşkül ve Güllaç
Moderatör: Öğr. Gör. Yeliz DEMİR


Turizm İşletmeciliği Bölüm Tanıtım Videosu

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Tanıtım Video

Turizm Fakültesini Dekan V. Prof. Dr. İlyas SÖZEN'den dinliyoruz

Üniversitemiz Tanıtım Filmi
Font Boyutunu Değiştir
Kontrast