TURİZM İŞLETMECİLİĞİ HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

16-02-2021

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin dikkatine;

Yabancı Diller Yüksekokulunun kayıt yenileme duyurusuna ulaşmak için tıklayın.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yüksekokulumuzda Bahar Yarıyılı için Hazırlık eğitimine kayıtlı olan tüm öğrencilerin ( yeni kayıt, isteğe bağlı ve 2. Yıl zorunlu hazırlık eğitimi okuyan ) Web Kayıt Yenileme İşlemleri 08/02/2021–26/02/2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Web kayıt işlemleri http://kayit.deu.edu.tr/ adresinden online olarak gerçekleştirilecektir. Öğrenciler DEBİS kullanıcı adı ve şifreleriyle ilgili adrese girip kayıt işlemini gerçekleştirecektir.

COVID-19 salgını nedeniyle süreçte değişiklikler yaşanabilme ihtimaline karşı Yüksekokulumuz internet sayfasının sürekli olarak takip edilmesi ve güncel duyuruların incelenmesi yararlı olacaktır.

Harç ödemesi olan öğrencilerimizin web kayıttan önce ödemelerini yapmaları gerekmektedir.

Web kayıt tarihleri içerisinde kayıt işlemlerini yapmayan öğrencilerin durumu sistem üzerinde “Pasif” hale geleceğinden öğrencilik haklarının tamamı kullanılamaz hale gelecektir ve bu öğrenciler bahar dönemi için derslere devam edemeyeceklerdir.