STAJLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

28-04-2021

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Öğretim yılı sonunda yapılacak Stajlarla ilgili;

Covid -19 pandemisi sebebi ile  öğrencilerimiz stajlarını  28 Haziran 2021- 19 Eylül 2021 tarihleri arasında  ister ödev olarak  ya da sorumluluğu kendisinde olmak şartıyla işletmelerde yapabilmelerine karar verilmiştir.

Web sayfamızda  Öğrenci sekmesi altında bulunan Matbu Formlar kısmından seçmiş olduğunuz stajınıza ait evrakları eksiksiz olarak tamamlamanız gerekmektedir.

Stajını ödev olarak yapmak isteyen öğrencilerimiz ilk olarak Staj Başvuru Dilekçesini doldurup, turizmfakultesi@deu.edu.tr adresine  göndermeleri gerekmektedir. Son Başvuru tarihi 07 Haziran 2021 dir.

Stajını İşletmelerde yapmak isteyen öğrencilerimiz Staj Başvuru Dilekçesi dahil olmak üzere İş Akışında belirtilen  ve doldurulması gereken tüm evraklarını 07 Haziran 2021 tarihine kadar turizmfakultesi@deu.edu.tr  adresine  göndermeleri gerekmektedir. Staj süresi boyunca Üniversitemiz  tarafından sigorta prim ücretiniz karşılanacaktır. Ayrıca İşletmelerde isteğe bağlı olarak sigorta yapabilirler.  Daha önceden İş Sağlığı ve güvenliği eğitimi almış olan öğrencilerimiz geçerlilik süre 1 yıl olduğu için bu eğitimi tekrar almak zorundadır.

2020 – 2021 öğretim yılı sonunda Stajını işletmelerde ya da ödev olarak  yapmak istemeyen öğrencilerimizin herhangi bir dilekçe yazmalarına gerek yoktur.

DEKANLIK