İNGİLİZCE DERS MUAFİYETİ MAZERET SINAVI HK

04-11-2020

Fakültemiz 2020-2021 öğretim yılı programında yer alan zorunlu Yabancı Dil derslerinden,  2020 yılında kayıt yapmış olan öğrencilerin ya da 2019 yılında kayıt yaptırmış ve bir (1) yıl isteğe bağlı hazırlık eğitimi alımış olup bu yıl 1.sınıfa başlayacak olan öğrencilerin 1.sınıfta okumak zorunda olduğu Ortak zorunlu yabancı dil dersinden muafiyet için mazeret sınavı 13 Kasım 2020  tarihinde yapılacaktır. Sınava girmek isteyen öğrenciler dilekçelerini (imzalı olarak) 10 Kasım 2020  tarihine kadar focarmturizm@deu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Sınav “online.deu.edu.tr adresinde,”Sakai sistemi üzerinde”, “Kısa Sınav ve Testler” aracında Uzaktan Sınav (Online) yöntemiyle uygulanacaktır. İlgili  dersten muaf olunması için gereken en düşük not elli beş (55) tir.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

DEKANLIK