DGS DERS MUAFIYETI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

27-09-2021

Fakültemize 2021-2022 eğitim yılı güz yarıyılında DGS  ile kayıt olan öğrencilerin daha önceden görmüş oldukları derslerden muafiyet alabilmesi için https://turizm.deu.edu.tr/wp-content/uploads/2021/02/4-Ders-Muafiyet-Dilekcesi.pdf  yer alan dilekçeyi doldurarak turizmfakultesi@deu.edu.tr mail göndererek başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru evraklarının kabulü için eksiksiz olması gerekmekte olup, belgelerin aslını Fakülte Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeniz gerekmektedir.)

Dokuz Eylül Üniversitesi Muafiyet ve İntibak Yönergesini okuyarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Yönerge için tıklayınız

Önemli Not1: Eksik evrak gönderilmesi durumunda başvuru dikkate alınmaz. Başvuru tarihi bitiminden sonra yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmez.

Önemli Not2: Turizm İşletmeciliği bölümüne yatay geçiş ya da DGS ile gelen öğrenciler hazırlık sınıfı muafiyet sınavından başarılı olur ise muafiyet dilekçeleri ve istenen belgeleri gönderebilirler.

Hazırlık sınıfı başarı şartını sağlayamayan öğrenciler hazırlık sınıfını başarı ile tamamladıktan sonraki yıl için dilekçe ile başvurabilirler.

DEKANLIK