AKILLI KART (DEU ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI) DUYURUSU

16-09-2021

Fakültemize 2020-2021 ve 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıran  öğrencilerimiz, Öğrenci Kimlik Kartlarını  kesin kayıt için gerekli evraklarını teslim etmek suretiyle Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosundan teslim Alabilirler.

İSTENEN EVRAKLAR:

1. E- Devletten elektronik kayıt yaptırdığına dair belge (E- Devlet yolu ile kayıt yaptırdı ise)
  2. Lise diplomasının aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi. Aday ek puandan yararlanarak yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde
    belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen
    merkezin adı yazılmaktadır).
  3. 6 adet Vesikalık Fotoğraf
  4. Nüfüs Cüzdanı Fotokopisi
  5. YKS Tercih Sonucu (Fakültemizi kazandığını gösterir belge)
  6. Askerliğini yapan öğrenciler için (E-Devletten alınan Terhis Belgesi)

NOT: Belgelerini teslim eden ancak kartını almayan öğrencilerin tekrar belge getirmesine gerek yoktur.

DEKANLIK