2022 – 2023 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

05-09-2022

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Turizm İşletmeciliği Bölümü için tıklayınız.

Merkezi Yerleştirme Puanı ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için tıklayınız

KAYIT TARİHLERİ
Kesin kayıtlar Fakültemizde (yüzyüze)  olarak 12.09.2022 – 13.09.2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kimlik Fotokopisi

6 Adet Vesikalık Fotoğraf

Öğrenci Belgesi (ıslak imzalı ya da elektronik imzalı, e devletten de alınan belge geçerlidir.)
Transkript (ıslak imzalı yada elektronik imzalı, e devletten de alınan belge geçerlidir.)

YKS Sonuç Belgesi
Yatay Geçiş Yapmasına Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge

Daha önce merkezi yatay geçiş yapılmadığına dair kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundan alınan belge

Daha  önce hak donduruldu ise buna dair resmi belge

Daha önce hazırlık okundu ise buna dair resmi belge

Engel durumu var ise Engel Raporu

Ders Muafiyeti için Ders içeriklerini ve Öğretim planları ibraz edilmelidir.(Üniversitenin bilgi paketi kataloğundan alınan belgeler geçerlidir.)

ÖNEMLİ NOT: Kesin kayıtlardan sonra ders muafiyeti için DEÜ Muafiyet Yönergesini okumanızı öneririz. Ders muafiyet dilekçesini  en geç 16 Eylül 2022 tarihine kadar yüz yüze ya da fakültemiz iletişim adresi turizmfakultesi@deu.edu.tr mail olarak eksiksiz göndermeniz gerekmektedir. Muafiyet başvurusu bulunmayan ya da muafiyet alınamayan ders/dersler için öğrenciler, kayıtlandıkları sınıf ne olursa olsun bölümün öğretim planındaki tüm dersleri almakla yükümlüdür.

DEKANLIK