2022-2023 EĞİTİM YILI İÇİN YKS, DGS, GENEL NOT ORTALAMASI VE MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

08-09-2022

Fakültemiz bölümlerine 2022-2023 eğitim yılı için  YKS,  Genel Not Ortalaması ve Merkezi Yerleştirme Puanı ile kesin kaydını yaptıran/yaptıracak olan öğrencilerimiz için

ÖNEMLİ NOT:  Ders muafiyeti için DEÜ Muafiyet Yönergesini okumanızı öneririz. Ders muafiyet dilekçesini  en geç 16 Eylül 2022 tarihine kadar yüz yüze ya da fakültemiz iletişim adresi turizmfakultesi@deu.edu.tr mail olarak eksiksiz göndermeniz gerekmektedir. Muafiyet başvurusu bulunmayan ya da muafiyet alınamayan ders/dersler için öğrenciler, kayıtlandıkları sınıf ne olursa olsun bölümün öğretim planındaki tüm dersleri almakla yükümlüdür.