2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ YAZILI SINAV BAŞVURU SONUÇLARI

20-08-2021

2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için Fakültemiz  Bölümlerine  Kurumlar arası ve kurum içi yatay geçiş başvurusunda bulunan  adayların başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Yazılı sınav   Tınaztepe kampüsü Turizm Fakültesinde 27 Ağustos 2021 cuma günü  saat 14:15 te yapılacaktır. Sınav Oturma düzeni daha sonra yayınlanacaktır.

Genel Not Ortalaması ile yatay geçiş Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için tıklayınız.

Yurt Dışı Genel Not Ortalaması ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne yatay geçiş listesi için tıklayınız.

Genel Not Ortalaması ile yatay geçiş Turizm  İşletmeciliği

Dokuz Eylül Üniversitesi Yatay Geçiş Yönergesinde belirtildiği üzere:

Adaylar, genel not ortalamasının %50’sine, yatay geçiş komisyonunca yapılacak olan yazılı veya mülakat sonucunun %50’sinin eklenmesi sureti ile belirlenen puana göre en yüksek puandan başlamak üzere kontenjan dâhilinde yerleştirilir. Adayın başarılı sayılabilmesi için bu değerlendirmeden 100 üzerinden en az 60 puan almış olması gerekir. Puanların eşit olması halinde yazılı veya mülakat puanı yüksek olan adaya öncelik verilir. Ayrıca, kontenjan sayısı kadar da yedek aday belirlenir ve ilan edilir.

DEKANLIK